Kolunuzdaki tüyler için sakın ağda kullanmayın! İşte sizlere ağrısız ve acısız tüy alma yöntemi!

Kolunuzdaki tüyler için sakın ağda kullanmayın! İşte sizlere ağrısız ve acısız tüy alma yöntemi!

Kol bölgesindeki tüyler, özellikle koyu ve yoğun olduğunda rahatsızlık verebilir. Bu tüylerden ağrısız ve acısız bir şekilde nasıl kurtulabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İşte kurtulmak için o basit yöntemler...

Kol bölgesinde yoğun ve koyu renkli tüyler birçok kişi için estetik kaygıya neden olabilir. Bu tüylerden kurtulmak isteyenler için çeşitli yöntemler mevcuttur. Ancak herkes ağrısız ve acısız yöntemleri tercih ediyor. İşte kollardaki tüylerden kurtulmak için o kolay ve acısız yöntemler.

Lazer epilasyon, tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en etkili yöntemlerinden biridir. Ancak bu yöntem bazen ağrılı olabilir ve birçok seans gerektirebilir.

2-003.jpg

EVDE TÜY SARARTMA YÖNTEMLERİ: ACISIZ VE PRATİK

Kol Tüylerini sarartmak için oksijenli su: Oksijenli su, evde kolaylıkla uygulanabilen bir tüy sarartma yöntemidir. Oksijenli suyun içine batırılmış pamuk yardımıyla kollarınızı silerek, tüylerin rengini açabilirsiniz. Bu yöntem, tüyler tamamen sararana kadar düzenli olarak uygulanmalıdır.

PAPATYA SUYU İLE TÜY SARARTMA

Papatya suyu da tüyleri sarartma konusunda oldukça etkilidir. Bu yöntem hem ağrısızdır hem de evde kolaylıkla uygulanabilir. Özellikle koyu renkli tüyleri açarak daha az dikkat çekici hale getirmekte oldukça başarılıdır.

1-003.jpg

PORTAKAL KÜRÜ: TÜY KÖKLERİNİ ZAYIFLATMA YÖNTEMİ

Portakal kürü, tüy köklerini zayıflatma amacıyla kullanılabilecek doğal bir yöntemdir. Portakal kabukları rondoda kremsi bir kıvama gelene kadar çekilir. Ardından içine zeytinyağı eklenir ve karışım hazır hale getirilir. Bu kürü ağda sonrası düzenli olarak kullanmak, tüy köklerini zayıflatma konusunda yardımcı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN