Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan'dan ilk açıklama

Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan'dan ilk açıklama

Superstar Ajda Pekkan, koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren 76 yaşındaki Pekkan, "Üç gün önce soğuk algınlığı belirtileriyle başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim." diyerek güzel dileklerini gönderen sevenlerine ve dostlarına teşekkürlerini iletti.

Konserlerine hız kesmeden devam ettiği dönemde koronavirüse yakalanan Superstar Ajda Pekkan, bütün konserlerini iptal etmek zorunda kalmıştı. Pekkan, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Tedavisine başlanan Pekkan “Tüm dostlarım ve sevenlerime, üç gün önce soğuk algınlığı belirtileriyle başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim. Basından haberi okuyarak mesaj yazan, arayan güzel dileklerini şifa ve dualarını gönderen sevenlerim ve dostlarıma Aşılar ve değerli doktorlarımız sayesinde iyileşme sürecinde olduğumu ve bugün dünden daha iyi olduğumu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak Bodrum'da sahneye çıkan ve iki saat boyunca şarkı söyleyen Pekkan, rahatsızlığı sonucu koronavirüs testi yaptırmıştı. Sonucu pozitif çıkan 76 yaşındaki Pekkan, karantinaya alınmıştı.

Aşıya çok önem veren Pekkan'ın koronavirüse karşı 5 aşısını da yaptırdığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN