Köşeye sıkışan o fenomen MASAK'a yalvardı! 21 daire 93 şube 12 lüks aracı vardı

Köşeye sıkışan o fenomen MASAK'a yalvardı! 21 daire 93 şube 12 lüks aracı vardı

Polat ailesinden sonra o ünlü fenomen de sosyal medyada gündem oldu. 96 şubesi 21 dairesi ve 12 arabası olan o fenomen resmen yalvardı. Bakın neler söyledi?

Engin Polat ve Dilan Polat olayından sonra tüm fenomenler diken üstünde. Şulemsi, Özlem Öz'den sonra şimdi de lüks araçları ve yüzlerce şubesi olan Aymira Koçaklı sosyal medyanın gündemine düştü. Koçaklı, video yayınladı. MASAK'a yalvaran Koçaklı bakın neler söyledi?

KOÇAKLI MASAK'A YALVARDI

Cezaevine gönderilen Polat ailesinden sonra Aymira Koçaklı da gündeme geldi. Koçaklı hakkında çıkan haberlerden sonra bir video paylaştı. Kendisinin iş kadını olduğunu iddia eden Koçaklı, MASAK'a yalvardı.

aymira.jpg

KISA SÜREDE 12 ARABA 23 ŞUBE VE 21 DAİRESİ OLDU

93 güzellik şubesi 12 arabası ve 21 dairesi olan Aymira Koçaklı, ' MASAK beni araştırsın' diyerek kendisine gelen tepkilere yanıt verdi. 25 yaşındaki Koçaklı'nın kısa sürede bu kadar mal varlığını nasıl elde ettiği merak konusu oldu.

aymirakocakli.jpeg

AYDA 5 ŞUBE AÇIYORDU

Ayda 5 şube açtığını iddia eden Aymira Koçaklı, "14 şubeye isim hakkı verdik, bir şubeyi kendim işletiyorum" diyerek ayda 5 şube açtığını sonradan yalanladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN