Kovulan Seren'e bir darbe de genç sevgiliden: Kanı bozuk gay

Kovulan Seren'e bir darbe de genç sevgiliden: Kanı bozuk gay

Söylemezsem Olmaz programından olaylı bir şekilde ayrılan Seren Serengil cephesinde sular durulmuyor. Yaşadığı mobingden dolayı 3 kez hastanelik olan Serengil bu defa sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi için bir paylaşım yaptı. Sevgilisini hedef aldıklarını belirten Seren bakın neler yazdı? Okuyanların göz bebekleri büyüdü resmen... "Kanı bozuk gay..."

Beyaz TV'den gönderilen Seren Serengil'in başı beladan kurtulmuyor. Bircan Bali ve Arto ile sert tartışmalar yaşayan Serengil'in canlı yayında çenesi tutulmuştu. Programdan gönderilen Serengil, bu defa herkesi şaşırtan bir paylaşım yaptı. Serengil'in iddiasına göre sevgilisi Tohma'nın hedef alındığını ve tehdit ediliyor. Sevgilisinin ailesinden özür dileyen Seren Serengil bakın neler dedi?

serenseren.jpg

SEREN'İN SEVGİLİSİNİ HEDEF ALDILAR

Yapımcı Bilal Özbile ile yaşadığı son tartışmasından sonra Söylemezsem Olmaz programından gönderilen Seren Serengil, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

karar.jpg

Arto, Bircan Bali, Bilal Özbilge ve Deniz Akkaya hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Serengil, sevgilisinin de hedef alındığını iddia etti.

serengil.jpg

ARTO'YA İĞRENÇ BENZETME

Paylaşımında Arto'dan bahsettiği anlaşılan Serengil, "Kanı bozuk gay" yorumunda bulundu. Sevgilisi Tohma'nın ailesinden özür dileyen Serengil, açtı ağzını yumdu gözünü. Yaşanılanlardan dolayı kendini sorumlu tutan Seren, sevgilisi için adeta ateş püskürdü.

İŞTE SEREN SERENGİL'İN O PAYLAŞIMI

serenserengil.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN