Koyunların arasında gizli bir kurt var! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar 7 saniye gizli kurdu bulabiliyor!

Koyunların arasında gizli bir kurt var! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar 7 saniye gizli kurdu bulabiliyor!

Optik illüzyon IQ testi: Resimde koyun sürüsünün içindeki gizli Kurdu bulmaya çalışın. Ortalamanın üzerinde zekaya sahip kişiler gizli Kurdu 7 saniyede fark edebilir.

Optik illüzyonlar genellikle beynin algısını zorlayan bir nesnenin, çizimin veya insanların akıl almaz ve şekil değiştiren görüntüleridir. Fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi çeşitli optik yanılsama türleri vardır. Araştırmalar, normal bir insan beyninin olaylara veya görüntülere farklı bakabildiğini ve her açıdan farklı bir algı oluşturduğunu gösteriyor. Çoğu zaman, bu optik illüzyonlar, şeyleri nasıl algıladığınıza ve zeka seviyenize ışık tuttukları için psikanaliz testinin bir parçası haline gelir. Bu kez sürüde Koyunların arasında saklanan Kurt'u bulmanız gereken optik illüzyonun zekice bir örneğini bulduk.

ky1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KURDU BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, yetişkinler ve çocuklar için bir zeka oyunu olarak tasarlanmış zorlu bir bulmacadır. Bu optik illüzyonda, çim alanın etrafında bir Koyun sürüsünün toplandığını görebilirsiniz. Ancak sürünün içinde bir yerlerde bir kurt saklanmaktadır. Bulmaca, "Koyunların arasındaki kurdu bulun" sorusuyla izleyicileri zorluyor.

GİZLİ KURDU GÖRDÜN MÜ?

Bu optik yanılsamanın daha zor kısmı, Koyun sürüsünün içindeki gizli Kurdu tespit etmektir. Görüntü, resmin içindeki gizli Kurdu bulmaya çalışan binlerce yetişkinin kafasını kaşımasına neden oldu. Bu optik illüzyon görüntüsü, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

Resimdeki koyun sürüsünün içinde gizlenen Kurt'u sadece 7 saniyede teşhis etmeyi başarmanızın olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia edildi. Çalışmalar, zor bulmacaları çözerek beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu ortaya çıkardı.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu optik illüzyon görüntüsüne yakından bakın ve Koyunların arasında gizlenmiş Kurdu bulmaya çalışın. Kurdu bulmak çok zor görünebilir, ancak görüntünün sağ tarafındaki hayvanın yüzüne bakarsanız, o zaman gizlenmiş Kurdu görebileceksiniz. Kurdun gri derisi, kuyruğu, bacakları, burnu ve gözleri koyunun vücudunda gizlidir. Kolaylık olması için, aşağıda verilen resimde gizli kurdu vurguladık:

ky2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN