KPSS'siz iş ilanı arayanlara müjde! MKE çok sayıda personel alımı yapacak: Şartlar duyuruldu

KPSS'siz iş ilanı arayanlara müjde! MKE çok sayıda personel alımı yapacak: Şartlar duyuruldu

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi (MKE), KPSS şartı aranmadan 500 işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi (MKE), 500 işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar için KPSS puanı şartı aranmayacak. MKE tarafından yapılan son dakika açıklamasında, ülkenin öncü savunma sanayi kuruluşuna değer katacak, yenilikçi, öğrenmeye açık ve takım çalışmasına önem veren adayların aranacağı belirtildi. İş ilanları İŞKUR ve Kariyer.net üzerinden yayınlanacak. Başvurular 01-11 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar, iskur.gov.tr veya kariyer.net web siteleri üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

3

Kadrolar arasında Kalite Mühendisi, Üretim Mühendisi, Pazarlama ve Satış Mühendisi, İç Denetçi, İSG Uzmanı/Mühendisi, Geri Dönüşüm Mühendisi gibi çeşitli pozisyonlar bulunmaktadır. Başvuruların İŞKUR e-Şube üzerinden yapılacağı belirtilmiştir. Adaylar, İŞKUR e-Şube sayfasına giriş yaparak iş ilanlarına başvuruda bulunabilecekler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN