Kripto paralarda deprem! O alt coinler rekora koşacak

Kripto paralarda deprem! O alt coinler rekora koşacak

Kripto para yatırımcısı için hareketli günler devam ediyor. Peki piyasadaki hareket devam edecek mi? Düşüş olacak mı? Tüm detaylar haberimizde.

Yatırımcı vatandaşlar internet üzerinden merakla kripto para borsasında yaşanan hareketleri takip ediyor. Peki kripto para piyasasında neler yaşanıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KRİPTO PARA PİYASASINDA HAREKETLİLİK

Kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Merkezsiz olarak yapılan uygulamaların kripto para piyasasında düşüşlere sebep olduğu öğrenildi. Yapılan açıklamalara göre 359 polygon dApp'i en yakın L2 rakiplerin üç katından fazla ve Ethereum yarısı kadar işlem görüyor. Yayımlanan rapora göre 2022 senesinin ikinci yarısında olan marka ortaklıkları ile birlikte bu sene de ana akım NFT tarafından benimsenen bir sene olabilir. 

Kripto Para Hareketliliği

Ağda olan aktif kullanıcı sayılarındaki artışlar Polygon Technology gişe rekorları kırmaya devam ediyor. Uzmanlar tarafından açıklanan verilre göre MATIC 1.18 dolardan el değiştirmeye devam ediyor. En yüksek seviyesini ise 27 Aralık 2021 tarihinde 2.92 dolarla gördü. Güncel olarak kripto paraların ilk kez gerçek resesyonla karşı karşıya kalabileceğini ve bunun da düşük fiyatları ortaya çıkaracağı söylendi. ABD'de olan ekonomik kriz Bitcoin doğuşuna yol açmıştı ve uzun vadede neler yaşanacağı bilinmiyor. 2019 senesinde yükselmeye başlayan kripto para piyasası kripto paralar ve Bitcoin arasındaki mücadeleyle devam ediyor. Çıkarılan grafiklere göre ana akım geçişi görülüyor ve riskli varlıklarda olan geri dönüşlerin daha iyi performansları ortaya çıkarması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN