Kurtlar Vadisi hakkında yıllar sonra gelen itiraf! Polat Alemdar rolü ilk önce o oyuncuya teklif edilmiş

Kurtlar Vadisi hakkında yıllar sonra gelen itiraf! Polat Alemdar rolü ilk önce o oyuncuya teklif edilmiş

Televizyon ekranlarına bir dönem damgasını vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisiyle ilgili çarpıcı bir itiraf geldi. Kurtlar Vadisi dizisinin 'Polat Alemdar' başrol karakteri için Necati Şaşmaz'dan önce başka bir oyuncuya teklif götürüldüğü ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, teklifi neden kabul etmediğini de açıkladı. İşte, Polat Alemdar rolü için ilk teklif götürülen o isim...

Yayınlandığı 2003-2005 yıllarında reyting listelerini altüst eden 'Kurtlar Vadisi', daha sonra 2007-2016 yılları arasında 'Kurtlar Vadisi Pusu' adıyla ekranlara gelmeye devam etti.

kurtlar-vadisi-1-bolum.jpg

POLAT ALEMDAR KARAKTERİNİ MEĞER BAŞKASI OYNAYACAKMIŞ

Dizinin henüz proje aşamasında olduğu 2001-2002 yıllarında 'Polat Alemdar' karakteri için yapımcı Osman Sınav'ın Necati Şaşmaz'dan önce ünlü bir oyuncuya teklif götürdüğü ortaya çıktı.

Osman Sınav, Kurtlar Vadisi'nin başrol karakteri Polat Alemdar'ı oynaması için ilk önce Cenk Torun'un kapısını çaldı. Fakat ünlü oyuncu bu teklifi, "Mafya dizisi tutmaz" diyerek kabul etmedi.

'Çılgın Bediş' dizisinde 'Oktay' karakteriyle hafızalarda yer edinen Cenk Torun'un teklifi geri çevirmesi üzerine Osman Sınav ve senarist Raci Şaşmaz, Polat Alemdar rolü için Necati Şaşmaz üzerinde karar kıldı.

necati-sasmaz-osman-sinav.jpg
Necati Şaşmaz ve Osman Sınav

"KURTLAR VADİSİ TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRMEK HAYATIMIN HATASI"

Cenk Torun, 'Kurtlar Vadisi-Polat Alemdar' teklifini reddettiğine çok pişman olduğunu yıllar sonra itiraf etti.

Ünlü oyuncu kendisine sunulan bu teklifi kabul etmemesini, "Hayatımın hatası, en büyük pişmanlığım" şeklinde yorumladı.

cenk-oktay-kurtlar-vadisi-2.jpg
Cenk Torun

Cenk Torun, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Askere gitmeden önce Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu. Mafya dizisi tutmaz diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. Benden mafya adamı nasıl olur diye endişelendim açıkçası."

cenk-oktay-kurtlar-vadisi-3.jpg
Cenk Torun

necati-sasmaz-kurtlar-vadisi.jpg
Necati Şaşmaz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN