Kurtlar Vadisi'nden Arka Sokaklara oyuncu geliyor! O isim Mesut Komiseri bile unutturabilir

Kurtlar Vadisi'nden Arka Sokaklara oyuncu geliyor! O isim Mesut Komiseri bile unutturabilir

Gelmiş geçmiş en uzun soluklu yapım olan Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara dönüş yaptı. Birbirinden yetenekli oyuncuları konuk eden dizi 18. sezon ilk bölümüyle reytingleri alt üst etti. Geniş oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan yapıma yeni katılan o isim eskilerden transfer oldu. Kurtlar Vadisi'nin Dicle'si artık Arka Sokaklar'da izleyiciyle buluşuyor. İşte Arka Sokaklar'ın yeni oyuncusu…

Ekranların vazgeçilmez yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar, 18. sezonu ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. Polisiye türünde yer alan dizi her sezon olduğu gibi yeni sezonda da Cuma akşamları izleyicilerle buluşacak. Yeni sezona bomba bir kadro ile giriş yapan dizinin yeni oyuncuları da dikkat çekiyor. Kurtlar Vadisi ve Acı Hayat dizilerinde rol alan ünlü oyuncu Arka Sokaklar'ın kötü niyetli Savcısı Ekin olarak izleyicinin karşısına çıkacak. İşte Arka Sokaklar'ın yeni oyuncusu…

18. SEZON BAŞLADI

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi 18. sezonu ile yeniden izleyici ile buluştu. Yapımcı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle bir süre ara verilen dizi geçtiğimiz Cuma günü ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni sezon kadrosunda yer alan İsimlerde oldukça dikkat çekiyor.

arka-sokaklar.jpg


KADRODAN AYRILDI

Arka Sokaklar'ın Selin Komiseri olarak ekranlara gelen Oya Akar yeni sezon öncesinde projeden ayrılma kararı aldı. Aylin karakteri ile özdeşleşen Özlem Çınar, Metin karakterini hayat veren Furkan Göksel ve Avukat Başak’ı canlandıran Perihan Ünlücan ise yeni sezonda yeniden ekranlarda yer alacak.

oya-akar.jpg

YENİ SEZONA YENİ İSİMLER

Yeni sezonda yeniden ekranlarda yer alacak 4 oyuncu izleyici karşısına çıktı. 18 sezondur herkesin hayranlıkla takip ettiği Arka Sokaklar yeni sezonda Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı ve Sinem Reyhan Kıroğlu’nu setlerde ağırlayacak.

Hasan Denizyaran "Komiser Kadir", Cansu Fırıncı "Komiser Ünal", Sinem Reyhan Kıroğlu ise "Komiser Yardımcısı Birce" karakterleriyle ekranlarda yer alıyor. Kurtlar Vadisi'nde Muro karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ'da yeni sezon kadrosuna dahil oldu. Dizinin kötü karakteri Sado'ya hayat verecek olan Üstündağ'ın inanılmaz performansını izleyeceğiz.

mustafa-ustundag.jpg

KURTLAR VADİSİ'NDE DİCLE ARKA SOKAKLAR'DA SAVCI EKİN

2000'li yılların vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi ile hafızalara kazınan Ebru Kocaağa yeniden setlere adım attı. Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan açıklamalar doğrultusunda ünlü oyuncunun Arka Sokaklar kadrosunda yer alacağı bildirildi.

savci-ekin-arka-sokaklar.jpg


Dizide kötü niyetli Savcı Ekin karakterine hayat verecek olan Ebru Kocaağa, 5. bölümde izleyici karşısına çıkacak. Kenan İmirzalıoğlu'nun Unutulmaz dizisi acı hayatta Filiz karakterini hayat veren ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi’nde ise Dicle karakteri ile özdeşleşti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN