Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı tanınmaz halde! Son halini gören inanamadı "Abuzer görse tanımaz"

Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı tanınmaz halde! Son halini gören inanamadı "Abuzer görse tanımaz"

Kurtlar Vadisi dizisinde Erdal karakterine can veren Sefa Zengin yıllar sonra ortaya çıktı. Yakında yeni proje ile ekranlara dönecek olan Zengin'in son halini gören tanıyamadı. Bakın ne halde?

Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Erdal karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sefa Zengin uzun süredir gözlerden uzak sanat hayatını sürdürüyordu. Zengin'in son halini görenler gözlerine inanamadı. Bakın yıllar içerisinde ne halde geldi?

erdal.jpg

KURTLAR VADİSİ'NİN ERDAL'I TANINMAZ HALDE

Türkiye'nin kült dizileri arasında yerini alan Kurtlar Vadisi dizisinde Erdal karakteri ile hafızalara kazınan Sefa Zengin son haliyle herkesi şaşırttı. Görenler tanımakta zorlandı.

0x0-kurtlar-vadisi-dizisinin-abuzeri-ile-erdali-yillar-sonra-yan-yana-geldi-1573635498064.jpg

YILLAR ACIMAMIŞ

Son olarak TRT dijitalde yayınlanacak 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' projesine de dahil olan Kurtlar Vadisi'nin Erdal'ını görenler "Yıllar sert geçmiş", "Abuzer Kömürcü bile tanıyamaz" yorumlarında bulundu.

erdalkomurcu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN