Kuzey Güney'in Handan'ı Semra Dinçer hayatını kaybetti

Kuzey Güney'in Handan'ı Semra Dinçer hayatını kaybetti

Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Handan karakteri ile hafızlara kazınan oyuncu Semra Dinçer, bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Semra Dinçer'den acı haber geldi. Ünlü oyuncu 56 yaşında hayatını kaybetti.

Kuzey Güney dizisindeki rolüyle popülerlik kazanan, son olarak Kırmızı Oda'da rol alan usta oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti. Dinçer'in acı haberinin ise Haluk Levent verdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Levent, 'Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı. Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun' ifadelerine yer verdi.

fhdfhdfhdfhdfh-001.jpg

SEMRA DİNÇER KİMDİR?

Semra Dinçer, 1965 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Mesleğe alaylı olarak başlayan Dinçer işin mutfağında yetişti. Birçok dizi ve sinema filminde yer alan oyuncu, Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Handan Tekinoğlu karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN