La Casa De Papel'in Tokyo'su bomba gibi dönüyor! Ursula Corbero yeni dizisiyle fırtınaları koparacak

La Casa De Papel'in Tokyo'su bomba gibi dönüyor! Ursula Corbero yeni dizisiyle fırtınaları koparacak

Netflix' in efsane dizisi La Casa De Papel' in Tokyo karakterine hayat veren Ursula Corbero, yeni yayımlanmaya başlayan dizisiyle ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Başarılı oyuncu yeni dizisiyle fırtınaları koparacak...

Başrolünü üstlendiği "La Casa de Papel" dizisi ile dünya çapında büyük bir üne kavuşan Ursula Corbero, son dönemde "Burning Body" adlı yeni bir dizi projesiyle tekrar izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici gelişme, İspanyol oyuncunun kariyerinin daha da zirveye tırmanmaya devam ettiğini gösteriyor.

Ursula Corbero'nun başarısı, dünya çapında tanınmasını sağlayan ve İspanyol televizyonunun uluslararası sahnede daha fazla yer bulmasına yardımcı olan "La Casa de Papel" dizisindeki unutulmaz performansıyla başlamıştı. Tokyo karakteri, Corbero'nun oyunculuk yeteneğini milyonlarca izleyiciye gösterdi ve ona uluslararası alanda birçok hayran kazandırdı. Şimdi ise, Ursula Corbero "Burning Body" dizisiyle izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

kapak-172324.jpg

LA CASA DE PAPEL'İN TOKYO'SU BOMBA GİBİ DÖNÜYOR! URSULA CORBERO YENİ DİZİSİYLE FIRTINALARI KOPARACAK

Geçen hafta yayımlanan dizi, Netflix izleyicileri tarafından adeta müptelası olundu. Dizi, gerçek olaylardan esinleniyor ve İspanya'nın Barselona kentinde geçiyor.

s-1989a80d08dcdf41ddf154b80442add60c2aba4e.webp

2017 yılının Mayıs ayında Barcelona’da gerçekleşen olayda, bir polis memuru öldürülüp cesedi yakılmıştır. Bu dehşet verici cinayetin ardından, dikkatler hemen polis memurunun meslektaşı olan iki kadına çevrilmiştir. Bu iki kadın, sevgili miydi ve cinayeti işlemişlerdi, yoksa yanık kokusu başka bir kaynaktan mı geliyordu? Bu olay, toksik ilişkilerin, aldatma suçlarının, şiddetin ve cinsel skandalların karmaşık bir öyküsünü içermektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN