La Casa de Papel'in Tokyo'sundan 5. sezon tüyosu: Her sahnesinde ağladım

La Casa de Papel'in Tokyo'sundan 5. sezon tüyosu: Her sahnesinde ağladım

3 Eylül'de La Casa de Papel dizisi final sezonuyla ekranlara gelecek. Dizide Tokyo karakteri ile tanınan ünlü oyuncu Úrsula Corberó son sezonunun çekimlerinde gözyaşlarını tutamadığını açıkladı.

La Casa de Papel dizinde Tokyo karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Úrsula Corberó merakla beklenen 5. sezonun her bir sahnesinin kendisini ağlattığını söyledi.

Dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran Corberó ayrıca ilk sezondan bu yana anlatıcı konumunda yer alıyor.

la-casa-de-papel-dizisi-tokyo.jpg

"AĞLAMADAN DURAMADIM"

Harper's Bazaar'a verdiği röportajda aktris final sezonunun çekimlerinde epey duygusallaştığını şu ifadelerle aktardı:

Her sahneyi çekerken ağlamadan duramadım. Midemde bir ağrı vardı. Çünkü bu diziyle başıma çok çılgınca şeyler geldi. Hayatım değişti ve hem minnettar hem de gururlu hissediyorum. Tokyo'yu çok özleyeceğim fakat aynı zamanda sonsuza dek bir parçam olarak kalacağını düşünüyorum.

la-casa-de-papel.jpg

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 3 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Dijital yayın platformu, La Casa de Papel'in son sezonunu 5 bölümlük ikişer parça halinde yayımlamayı planlıyor. İlk 5 bölümün 3 Eylül'de diğer 5 bölümünse 3 Aralık'ta izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Netflix kısa süre önce meşhur soyguncularla İspanyol ordusu arasındaki son kanlı mücadeleyi gözler önüne seren fragmanı yayımladı.

İlk iki sezondaki başarılı soygunun ardından karakterler gözlerini İspanya Merkez Bankası'na dikmişti. Profesör'ün Alicia Sierra'ya yakalandığının görülmesi bu kez işlerin pek de iyi gitmeyeceğine işaret ediyor.

Corberó 3 Ağustos'ta Türkiye'de devam eden yangınlar için yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Ünlü aktris dualarının Türkiye'yle olduğunu belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN