Leyla ile Mecnun'da gülme krizine sokan CZN Burak sahnesi! "Ne yapıyorsunuz abi siz ya"

Leyla ile Mecnun'da gülme krizine sokan CZN Burak sahnesi! "Ne yapıyorsunuz abi siz ya"

2011-2013 yılları arasında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan bir dönemin reyting rekortmen dizisi Leyla İle Mecnun dizisinde, on dönemde yayınladığı yemek videolarıyla ünlenen ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoranları bulunan CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir hedef alındı. Dizideki sahneler herkesi gülme krizine soktu.

2011-2013 yılları arasında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yayınladığı döneme damgasını vuran Serkan Keskin, Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan gibi pek çok ismin rol aldığı absürt komedi dizisi Leyla İle Mecnun, 2013 yılında sürpriz bir şekilde final yaparak hayranlarını üzmüştü.

Sekiz yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönerek hayranlarını sevindiren efsane dizi, yeni bölümleri ve aynı kadrosu ile Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de 2 Eylül 2021'den beri izleyiciyle buluşuyor.

TAKSİ SORUNUNA DEĞİNEREK DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Hayranlarıyla tarafından ilgiyle takip edilen efsane dizi 'gönderme' yapmaktan da geri kalmıyor. TRT1 ekranlarında yayınlandığı dönemde birçok konuya göndermede bulunarak dikkatleri üzerine çeken ve reytingleri alt üst eden başarılı dizi, geçtiğimiz bölümlerde de İstanbul'daki taksi sorunu ve Türkiye'deki ekonomik sorunlara göndermede bulunarak adından söz ettirmişti.

Leyla ile Mecnun'daki, CZN Burak Sahnesi görenleri gülmekten kırdı geçirdi! - Resim : 1

CZN BURAK'I HEDEF ALDI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Efsane dizi bu kez de son dönemde yayınladığı yemek videolarıyla ünlenen ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoranları bulunan CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir'i hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde babası İsmail Özdemir ile birlikte bir restoranının kış bahçesinde yaptığı düzenleme gerekçesiyle "İmar Kirliliğine neden olmak" suçundan hakim karşısına çıkan ve aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu açıkladıktan sonra karşılaştığı tepkilere "Herkesin kazancı kendini ilgilendirir. Beni yakından tanıyan herkes babam ile çalıştığımı bilir. Birinin hakkını yiyecek en son kişiyim, beni kimse kendisi ile karıştırmasın" açıklamasıyla gündeme gelen CZN Burak'a göndermede bulunan dizideki sahneler, sosyal medyada kısa süre içerisinde viral oldu.

Dizinin son bölümünde Serkan Keskin'in canlandırdığı 'İsmail Abi' ve Ali Atay'ın canlandırdığı 'Mecnun' karakterlerinin mutfak tezgahında yemek yaparak CZN Burak'ın taklidini yaptığı görüldü.

Efsane dizinin son bölümünde yer alan bu sahne sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

İşte o sahne:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN