Lüks semtte bir apartmana giren kurye, içeride gördüğü manzarayla beyninden vurulmuşa döndü

Yemek dağıtımına çıkan kurye apartmanda girince şoka uğradı. Lüks semtte girdiği apartmanda karşılaştığı manzara sosyal medyada viral oldu. Beyninden vurulmuşa dönen kurye o anları kaydetti. İşte o anlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Yemek siparişi götüren kurye, her katında bir daire olan lüks apartmana girdi. O anları cep telefonuna kaydeden kurye karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi. Asansöre ilerleyen kurye, "Sınıfsal asansörü" anlattı. İşte o anlar...

KURYEYE BÜYÜK TEPKİ

Kadıköy'de bir rezidans tipi apartmana teslimat yapmak üzere giren bir kurye, karşılaştığı olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yaşadığı bu anı videoya alarak sosyal medya hesabından paylaşan kurye, büyük bir tepki topladı.

Kuryeler, zorlu hava şartlarında, yoğun trafikte, her türlü zorluğa göğüs gererek hizmet sunmaya devam ederken, bu kez karşılaştıkları durum ile dikkatleri üzerine çekti. Olayın detaylarına dair kesin bir bilgi verilmese de, kuryenin Kadıköy'de lüks bir apartmanda karşılaştığı durumun, mesleki onurunu zedelediği ve büyük bir hayal kırıklığına yol açtığı ifade edildi.

1-014.jpg

SOSYAL MEDYA BUNU KONUŞUYOR

Bazı sosyal medya kullanıcıları, yaşanan bu durumu kuryelere yönelik bir ayrımcılık olarak değerlendirirken, diğer taraftan bazı kullanıcılar ise bu durumun yemek kokusunun dairelere yayılmaması adına alınmış bir önlem olabileceğini öne sürdü.

Sosyal medyada yaşanan tartışmalar, kuryelere yönelik tutumun yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ve mesleğin zorluklarına dikkat çekilmesi gerektiğini ortaya koydu. Kuryelerin yaşadıkları bu tür deneyimler, onların karşılaştıkları güçlükleri ve toplumdaki yerini bir kez daha gündeme getirdi.

Olay, kuryelerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve onlara yönelik saygının artırılması gerektiği konusunda toplumsal bir farkındalık yaratmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN