Magazin dünyası bu yasak aşk ifşasıyla çalkalanıyor! Seren Serengil ortaya öyle bir iddia attı ki...

Magazin dünyası bu yasak aşk ifşasıyla çalkalanıyor! Seren Serengil ortaya öyle bir iddia attı ki...

'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucularından Seren Serengil, sön dönemde annesi ile yaşadığı mahkeme süreci ile adından söz ettiriyordu. Ünlü isim bu kez 'yasak aşk' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucularından Seren Serengil, sön dönemde annesi ile yaşadığı mahkeme süreci ile adından söz ettiriyordu. Ünlü isim bu kez 'yasak aşk' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bir süredir ünlü şarkıcı Hadise'nin, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zerrab ile aşk yaşadığını iddia ediyordu.

Hadise'nin net bir dille yalanladığı 'yasak aşk' iddiaları hakkında canlı yayında konuşan Seren Serengil, Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'a açtığı boşanma davasındaki dilekçenin bir kısmını okudu.

Dilekçede Serengil'in okuduğu kısımda şu ifadeler yer alıyor:

"Davalı, taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış. Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir."

Seren Serengil, Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'a açtığı boşanma dilekçesini ortaya çıkardı! Yasak aşkı itiraf etmiş

"REZA, HADİSE'YE 'BILDIRCIN', EBRU'YA DA 'BAYKUŞ' KAAN YILDIRIM'A 'DA AYI' DİYE SESLENİYOR

Seren Serengil, Ebru Gündeş'in yasak aşk iddiasının çıktığı dönemde 9 günlüğüne kızı için Amerika'ya gittiğini ve eşiyle aynı evde kalmadığını söyledi.

Ebru Gündeş'in o dönem çok kötü olduğunu söyleyen Serengil, "Hadise olayı bilerek kızı için Reza Zarrab'ın yanına gitti. Döner dönmez de ihanetten emin olunca boşanma davasını açtı. Ebru Gündeş için üzgünüz. İhanete üzülürüm ama yakın arkadaş olması çok başka. Reza, Hadise'ye 'bıldırcın', Ebru'ya 'baykuş', Kaan Yıldırım'a da 'ayı' diye hitap ediyor" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN