Mahkum dizisi neden final yapıyor, neden bitiyor? Mahkum neden erken final yaptı?

Mahkum dizisi neden final yapıyor, neden bitiyor? Mahkum neden erken final yaptı?

FOX TV ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olan Mahkum dizisinin final yapması ile ilgili araştırmalar sürüyor. Peki Mahkum dizisi neden final oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Kısa sürede büyük bir seyirci kitlesine ulaşmayı başaran Mahkum dizisinin final kararı seyircileri şaşırttı. Peki Mahkum dizisi neden final oluyor? Mahkum dizisinin finali ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MAHKUM DİZİSİ NEDEN FİNAL OLDU

Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova gibi başarılı isimlerin paylaştığı Mahkum dizisi final kararı aldı. Mahkum dizisinin 31. bölümüyle ekranlara veda edeceği öğrenildi. Mahkum dizisinin final kararını set ekibi çalışanları paylaştı. Dizi finali ile ilgili yapılan paylaşımda 'Projenin 31. bölümüyle birlikte ekranlara veda ettiğini üzülerek bildiriyoruz. İlk set gününden itibaren omuz omuza emek vererek büyük bir başarı ve gururu paylaştık. Yapım ekibi adına tüm herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin emeğine sağlık' sözlerine yer verildi.

Mahkum Dizisi Final Kararı Aldı

MAHKUM DİZİSİ KONUSU

Mahkum dizisinde yer alan Fırat Bulut karakteri Cumhuriyet savcısı olarak görev yapmaktadır ve bir gün hiçbir şey anlamadan eşini ve çocuğunu öldürme suçuyla cezaevine girer. Hafıza kaybı yaşayan savcı hiçbir şeyi hatırlamadığı için mücadele etmektedir.

MAHKUM DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Mahkum dizisinde Onur Tuna Fırat Bulut Savcı karakterini, İsmail Hacıoğlu Barış Yesari karakterini, Melike İpek Yalova Büge Yesari karakterini, Hayal Köseoğlu Sasha Doğan karakterini, Hakan Karsak Hacı Alagöz karakterini canlandırmaktadır. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN