Mahkum'un finalinin ardından Onur Tuna'dan peş peşe anlaşmalar

Mahkum'un finalinin ardından Onur Tuna'dan peş peşe anlaşmalar

Mahkum'un geçtiğimiz haftaki finalinin ardından başrol oyuncusu Onur Tuna'nın yeni projeleri merak konusu oldu. Dizisi sona eren oyuncu, hız kesmeden biri dizi, biri de film olmak üzere iki proje için el sıkıştı.

Fox Tv'de yayınlanan Mahkum dizisinin, bu sezon düşen reytingleri sebebiyle geçtiğimiz hafta erkenden final yapmasının ardından dizinin 'Savcı Fırat'ı Onur Tuna birçok teklif aldı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncu, bir dizi bir de film olmak üzere iki projeye birden “evet” dedi. Dizi projesi, Gold Film imzalı "Zehirli Sarmaşık" oldu. beIN CONNECT’te yayınlanacak diziyi Gökçen Usta yönetecek. Dizinin diğer başrol oyuncusu ise Feyyaz Duman olacak.

İSRAİL YOLCUSU

Onur Tuna ayrıca Türk-İsrail ortak yapımı bir de komedi filmiyle el sıkıştı. Oyuncu, film çekimleri öncesi mekanları görmek için 21 Kasım’da İsrail’e gidecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN