Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 3 bin personel alınacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 3 bin personel alınacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlığa 3 bin yeni personel alınacağını açıkladı.

TBMM Genel Kurulu’nda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 2026 yılı bütçe görüşmeleri öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlığa yapılması planlanan personel alımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Göktaş, 3 bin yeni personelin istihdam edileceğini belirterek, bu adımın hizmetlerin niteliğini yükseltmek ve daha geniş kesimlere ulaşmak amacıyla atıldığını ifade etti.

goktas.jpg
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş

Bakan Göktaş, doğum izniyle ilgili bir soru üzerine ise bu alanda yürütülen çalışmalara değindi. Mevcut 16 haftalık doğum izninin 24 haftaya çıkarılmasına yönelik bir düzenlemenin gündemde olduğunu belirten Göktaş, konuya ilişkin istişarelerin geçtiğimiz hafta yapıldığını ve düzenlemenin yakın zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulmasının planlandığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN