Mantarların arasında gizli bir fare var! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! Zekanı test et

Mantarların arasında gizli bir fare var! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! Zekanı test et

Bu tür görüntüler, beyin hücrelerinizi çalıştırmanıza yardımcı olurken aynı zamanda kendinizi eğlendirmenin kolay ve akıllı bir yoludur. Resimde mantarların arasında saklanan bir fare var. Onu bulabilir misin?

İnternette video ve film izlemekten sıkıldığımızda, internette sık sık geziniyoruz ama zaman geçirecek ilginç bir şey bulamıyoruz. Optik illüzyonlar burada biraz yardımcı olabilir. Bir nesnenin veya bir canlının herkesin görebileceği şekilde gizlendiği ancak izlenmesinin zor olduğu, birden fazla öğe içeren görüntüler, optik yanılsama olarak bilinir. Mantarların yer aldığı bu optik illüzyon resminde gizli fareyi bulabilir misin?

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ FAREYİ BULABİLİR MİSİN?

Bu tür görüntüler, beyin hücrelerinizi çalıştırmanıza yardımcı olurken aynı zamanda kendinizi eğlendirmenin kolay ve akıllı bir yoludur. Bunlar ayrıca gözlem becerilerini geliştirmek için harikadır. Bu optik illüzyonda, mantarların arasında saklanan fareyi 9 saniyede bulmanız gerekiyor. Yalnızca üstün zekalı olanlar belirlenen süre içinde gizli fareyi tespit edebiliyor. Yapabilir misin?

GİZLİ FAREYİ BULDUN MU?

Bu optik illüzyon zeka bulmacasını daha zorlu hale getirmek için 9 saniyelik bir zamanlayıcı ekledik. Bu yanılsama sizi şaşırtacak ve bireylerin sadece yüzde birinin bulmacayı çözebildiği söyleniyor. Fotoğraf, çok sayıda güzel bir şekilde dekore edilmiş mantarların resmini göstermektedir. Ancak mantarların arasında akıllıca gizlenmiş bir fare var. Onu gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bulmacayı çözdüyseniz, harika gözlem becerileriniz var. Ancak hala fareyi bulmakta zorlanıyorsanız, aşağıdaki resimde kırmızı bir daire içinde işaretlenmiştir.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN