Market market dolaşıp ucuzunu aramayın! O market kampanyayı patlattı: Ayçiçek yağında büyük indirim var

Market market dolaşıp ucuzunu aramayın! O market kampanyayı patlattı: Ayçiçek yağında büyük indirim var

Peş peşe gelen zamlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Zamlardan etkilenen vatandaş ise en uygun fiyatlı ürünü almak için adeta indirim kovalıyor. Bu kapsamda peş peşe indirime giden o market şimdi de zeytinyağı fiyatlarını düşürdü. İşte, zeytinyağını en ucuza alabileceğiniz market…

Yaptığı indirimlerle dikkat çeken o market şimdi de zeytinyağı fiyatlarını düşürdü. Son zamanların en çok zamlanan temel ürünlerinden olan zeytinyağını o marketten indirimle alabilirsiniz. İşte, indirimli zeytinyağı fiyatı…

5 LİTRE ZEYTİNYAĞI 159.90 TL

Migros son yaptığı açıklamada Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürdüğünü duyurdu. Ayçiçek yağına gelen son zamların ardından market yaptığı kampanyayla dikkat çekti.

aycicek-yagi-fiyatlari-1.jpg

İndirim kapsamında Migros marketlerde, Sırma markasına ait 5 Litre Ayçiçek yağının fiyatı 184.90 TL’den 159.90 TL’ye düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN