MasterChef All Star jürisi belli oldu... İşte Somer Sivrioğlu yerine gelen yeni şef!

MasterChef All Star jürisi belli oldu... İşte Somer Sivrioğlu yerine gelen yeni şef!

Bu yıl All Star özel bölümüyle ekranlara gelen MasterChef'te jüride değişikliğe gidildi. 14 Haziran akşamı ilk bölümü yayımlanacak yarışmada Somer Sivrioğlu bu yıl jüride olmayacak. MasterChef All Star ilk bölümünün fragmanı yayımlandı, yeni jüri de belli olmuş oldu. MasterChef yeni jürisi kim oldu? Somer Sivrioğlu'nun yerine gelen yeni şef kim?

TV8'in fenomen yarışma programı Masterchef yeni sezona "merhaba" diyor. Bu yıl özel bir sezonla ekrana gelecek olan yarışmada önceki sezonların şampiyonları bir araya geliyor.

Masterchef 2023 All Star 14 Haziran Çarşamba günü ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Fenomen yarışmanın birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Danilo Şef ve Mehmet Şef yer alırken Somer Şef'in yerine ise yeni bir şef yer aldı.

Masterchef All Star'a sayılı günler kala yeni yayınlanan 1. bölüm fragmanında yeni şef yüzünü gösterdi.

Masterchef Türkiye, All Star sezonuyla 14 Haziran'da yayına başlayacak. Ancak şef kadrosunda bir eksikle... Masterchef Somer Sivrioğlu, 22 yıl hapis istemiyle yargılandığı için yerine yepyeni bir isim geldi. Sezonun ilk bölüm tanıtımında yer alan yeni şef, Masterchef Mehmet Yalçınkaya tarafından tanıtıldı. Fragmanda görülen şef Yılmaz Öztürk bu sezon Somer Sivrioğlu yerine jüri görevini üstlenecek.

masterchef-all-star.jpg

SOMER ŞEF GİTTİ, YILMAZ ŞEF GELDİ

Eski jüri üyesi şef Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz yıl devraldığı restoranın istinat duvarının çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybedince hakkında 6 kişiyle beraber dava açılmış ve 22 yıl hapis istenmişti. Avustralya'da da işleri devam eden Sivrioğlu bu yıl MasterChef'in yeni sezonuna katılmama kararı almıştı.

Masterchef Türkiye'nin sadık izleyicisi de Somer Sivrioğlu yerine kimin geleceğini merak ediyordu. Şef Somer'in yerine kim gelecek sorusunu soran izleyicinin merakı yeni fragmanda giderilmiş oldu.

Yargı süreci devam ederken Somer Sivrioğlu Masterchef jüri ekibinden çıkarılarak yerine yeni bir şef getirildi.

Peki Somer Sivrioğlu'nun yerine gelen yeni şef Yılmaz Öztürk kimdir?

sef-yilmaz-ozturk-masterchef.jpg

MASTERCHEF YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

Yılmaz Öztürk, meslek hayatına 1998 yılında Ankara’da başlamıştır. 1999 ve 2007 yılları arasında Türkiye’nin bilinen mutfaklarında çalışmıştır.

Üyesi olduğu “Chaine des Rotisseurs”ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması’nda Gümüş Madalya aldı. 2007 – 2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca’da Mutfak Şefi olarak görev yaptı.

2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yaptı. Yıllar sonra İstanbul’a dönerek Mürver Restaurant’ın şefi oldu. Ünlü şef evli ve bir çocuk sahibidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN