Masterchef Azize'yi gören inanamadı! Estetikli haline şeflerden yorum: "Adanalı Angelina Jolie olmuşsun"

Masterchef Azize'yi gören inanamadı! Estetikli haline şeflerden yorum: "Adanalı Angelina Jolie olmuşsun"

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef'in yarışmacısı Azize Polat, son haliyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Yarışmacının son halini görenler gözlerine inanamadı.

2018 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden "Masterchef Türkiye" adlı yemek yarışması 14 Haziran'dan bu yana 'MasterChef Türkiye All Star' ismiyle ekranlara geliyor. Yarışmada dikkat çeken isimler arasında yer alan Azize Polat yaşadığı değişimle adından söz ettirdi. Polat'ın yaşadığı değişim herkesi şaşırttı.

Acun Medya tarafından 1 Eylül 2018'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı Masterchef, 14 Haziran'da 'MasterChef Türkiye All Star' ismiyle ekranlara geliyor. Yarışmada yer alan Azize Polat, yaşadığı değişimle dikkatleri üzerine çekti.

Polat, birtakım estetik operasyonları geçirdiğini açıklayarak botox yaptırdığını söyledi. Mehmet Şef'in "Azize sendeki değişimden sonra sana da güzel bir makyaj firmasından reklam teklifi gelir herhalde" sözlerine tepki gösteren Azize Polat, "Şef vallahi fazla bir şey yok ya. Ben bu insanları anlamadım" dedi.

Azize Polat daha sonra "Dişime işlem yaptırdım. Dudağımda çok hafif asimetrik sorun vardı onu düzelttirdim. Çok aşırı zayıflamaktan yüzümde kırışıklık oluşmuştu. Alnıma botox yaptırdım. Ne var yani bunda" açıklamasında bulundu.

Ekran görüntüsü 2023-09-14 125436

Bunun üzerine araya giren Danilo Şef, "Genetik Adana güzelliği bu. Bana bir gün biri 'Azize Angelina Jolie'ye benziyor' yazdı." dedi.

Danilo şefin bu sözleri sonrasında Somer Şef "Doktora giderken onunla mı gidiyorsun? 'Ben böyle olmak istiyorum' mu diyorsun? Resim taşıyor musun yanında?" diye sordu. Azize ise "Hayır şef. Ben sadece kendimi mutlu hissediyorum. Kendimi mutlu hissettiğim için yaptım. Ama yani çok da bir şey yok açıkçası." yanıtını verdi.

Ekran görüntüsü 2023-09-14 123353

Polat'ın son hali hakkında birçok sosyal medya kullanıcısı "Adanalı Angelina Jolie olmuşsun" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN