Masterchef Barbaros jürilere rakip oldu! All Star için flaş açıklama: İşleri ona katladı! Bakın ayda ne kadar kazanıyor

Masterchef Barbaros jürilere rakip oldu! All Star için flaş açıklama: İşleri ona katladı! Bakın ayda ne kadar kazanıyor

MasterChef Barbaros Yoloğlu All Star kupasını Samsun'a getiriyor. İşte detaylar!

Şef Barbaros Yoloğlu, MasterChef' yarışmasını ikincilikle bitirmesinin ardından işleri geliştirdi. Masterchef Barbaros Yoloğlu 4 farklı yerde burger dükkanı açarak paraya para demese de yarışmadan vazgeçmedi. Masterchef Barbaros All-Star kupasını Samsun’a getirmek istediğinin altını çizdi.

masterchef barbaros

Şef Barbaros Yoloğlu Masterchef'i ikincilik ile bitirmesinin ardından ünlenmişti. Son günlerde yaptığı imaj değişimiyle de gündemdeki yerini koruyordu. Gözle görülür derecede kilo vermesinin ardından yaptığı imaj değişimiyle adından söz ettiler Masterchef 2020 finalisti Şef Barbaros Yoloğlu işleri genişletti.

Hem yarışma sırasında hem de yarışmanın ardından büyük beğeni toplayan Yoloğlu, işletme sayısını tez zaman içinde 2 katından da daha fazla arttırmayı planladığının altını çizdi.

4 farklı yerde burger şubesi açarak işleri genişleten Barbaros Yoloğlu, düzenlenmesi planlanan All-Star yarışmasında yer alacağını belirtti.

Barbaros Yoloğlu Masterchef All-Star için son derecede iddialı olduğunu ve kendine güvendiğini belirtirken yoğun iş temposuna rağmen yarışmada kesinlikle yer alacağını ve kupayı Samsun Cumhuriyet Meydanı’na getireceğine dair söz verdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN