MasterChef Burak Kaynak'tan Büyük Hile! Şef Mehmet Yalçınkaya İtirafı Affetmedi! Kovuldu Mu?

MasterChef Burak Kaynak'tan Büyük Hile! Şef Mehmet Yalçınkaya İtirafı Affetmedi! Kovuldu Mu?

Her hafta heyecanla izlenen MasterChef Türkiye'de yine sosyal medyada gündem olan bir olay yaşandı. Yarışmacılar arasında bulunan Burak Kaynak ile şefler arasında gerginlik yaşandı. Kuralları çiğneyen Burak Kaynak, diskalifiye durumuyla karşı karşıya kalınca ortaya bakın nasıl bir diyalog çıktı? İşte MasterChef Türkiye'de yaşanan tartışma

TV8'nin merakla izlene yarışması MasterChef Türkiye'ye yine ortalık karıştı. Her hafta ilginç konukları ile ilginç sahnelere konu olan yarışmada bu defa şefler ve yarışmacı Burak Kaynak arasında gerginlik yaşandı. Ana kadronun tamamlandığı yarışmada yarışmacılar performanslarını gösterirken, mücadele sırasında tartışma ve gerginlikte eksik olmadı. İşte yeni bölümde yaşanan kural dışı olay.

maserchef.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE OLAY TARTIŞMA

Acun Ilıcalı'nın ekranlara taşıdığı MasterChef Türkiye'de olaylar durmuyor. Yarışmacıları ile gündemden düşmeyen yarışmada kıyasıya rekabet devam ediyor. Reyting rekorları kıran yemek yarışmasında yine ilginç olaylar yaşandı. Jüri ve yarışmacılarıyla sosyal medyada gündem olan MasterChef Türkiye'de bu defa yarışmacı Burak Kaynak ile Şef Mehmet Yalçınkaya arasında tartışma yaşandı. Yemek sırasında yaptığı kural dışı olayla şeflerin dikkatini çeken Burak Kaynak'ın diskalifiye edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Gerginliklerin eksik olmadığı MasterChef yaşanan son tartışma ile yine olay oldu. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alırken ana kadro ise geçen günlerde tamamlanmıştı.

burak-kaynak.jpg

BURAK KAYNAK'TAN KURAL DIŞI DAVRANIŞ! ŞEF MEHMET KÜPLERE BİNDİ

Yemek marifetlerini sergileyen yarışmacılar kıyasıya bir mücadelenin içerisine girerken, yarışmada dikkat çeken diyalog ve tartışmalar da eksik olmuyor. Geçen günlerde yapımcı Acun Ilıcalı ile yarışmacı Fatma Nur Uçar arasında ciddi bir tartışmanın yaşandığı iddia edilirken, Ilıcalı'nın Uçar'ı kovduğu da sosyal medyanın da gündeminde yer almıştı. Bu kavga hala tazeliğini korurken yeni bölümde yine olay bir tartışma meydana geldi. Yarışmacı Burak Kaynak'ın yaptığı bir hata yarışmadan ayrılmasına neden oluyordu. İşte o kavganın detayları

masterchef.jpg

HATASINI KENDİSİ DE İTİRAF ETTİ

Yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar arasında bulunan Burak Kaynak, yaptığı bir hata ile şefleri sinirlendirdi. Kural dışı hareketlerini tekrarlayan Kaynak, ortalığı karıştırdı. Yemek yaptığı sırada mutfaktan un alması ile başlayan olay sonrası yaptığı hatayı tekrardan tekrarlayan Burak Kaynak, stüdyoyu birbirine kattı. Mutfaktan un alırken yarışmacı arkadaşının dikkatini çeken Kaynak, Mehmet Şef tarafından azarlandı. Gerginlik sonrasında yine hata yapan Kaynak, bu defa kendi yaptığı hatayı kendi itiraf etti. Un aldıktan sonra tereyağı da alan Kaynak "Ben bir hata daha yaptım" diyerek hatasını itiraf etti. Bu itiraf sonrasın Mehmet Yalçınkaya, Burak Kaynak'ın elindeki tencereyi komple aldı.

masterchefburak.jpg

MUTFAK KURALINI DEFALARCA ÇİĞNEDİ

Kurallar gereği yemek yapımına başlandıktan sonra mutfağa girilmesi ve malzeme alınması yasak. Burak Kaynak bu hayatı 2 defa tekrarlayınca diskalifiye iddiaları da ortaya çıktı. Diğer yarışmacılar tarafından da tepkiye neden olan olay sonrasında Kaynak, "Un değil, nişasta aldım" demesine rağmen şeflerin sinirini yatıştırmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN