MasterChef MasterClass ödülünü kim kazandı, verilen ödül nedir? 14 Ekim 2022 Cuma

MasterChef MasterClass ödülünü kim kazandı, verilen ödül nedir? 14 Ekim 2022 Cuma

MasterChef'in 14 Ekim'deki yeni bölümünde heyecan verici bir MasterClass yarışı var. Türkiye'de nefes kesen bir mücadele daha yaşandı.MasterChef yarışma programı ekranlarda büyük ilgiyle izlendi. Peki, MasterChef 14 Ekim'de Masterclass Ödülü'nü kazandı. İşte detaylar..

MasterChef Türkiye yarışması yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle izlenmekte. Her bölümü heyecan dolu geçerken yarışmanın en çok ilgi çeken anı ise MasterClass oyunları oldu.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef yarışmasında bu hafta oynanan MasterClass yarışması çok çekişmeli geçti. Mavi takım ile kırmızı takım arasında büyük bir mücadele geçerken MasterChef Türkiye'nin 14 Ekim'deki yeni bölümünde oynayan son oyunu kimin kazandığı merak konusu oldu.

MasterChef MasterClass ödülünü kim kazandı

MASTERCHEF MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI

TV8 ekranında yayınlanan MasterChef yarışmasında sürekli bir heyecan yaşanıyor. MasterChef Türkiye'de gerçekleştirilen MasterClass gecesinde şeflerden aldığı eğitimi başarıyla tamamlayan ve gecenin en iyi tabağını hazırlayan yarışmacı büyük ödülü kazanıyor.

MASTERCHEF'TE MASTERCLASS'I KİM KAZANDI?

MasterChef yarışmasının 14 Ekim tarihinde yayınlanan bölümünde MasterClass oyununun heyecanı yaşadı. MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, Masterclass eğitiminizin ardından öğrendiklerinizi oynayabileceğiniz, en başarılı ürünleri sunanlara ödüllerin verildiği ödüllü bir oyun yer aldı.

MasterChef Türkiye final bölümünde Masterclass Ödül Oyunu en başarılı ürünlerin isim ... belirlendi. MasterChef Türkiye'deki ödül oyununu kazanan ... isim çok önemli MasterClass eğitimine hak kazandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN