MasterChef Somer'den Acun'u Kızdıracak Hamle! MasterChef'te Yaprak Dökümü Başladı! Acun Yarı Yolda Kaldı

MasterChef Somer'den Acun'u Kızdıracak Hamle! MasterChef'te Yaprak Dökümü Başladı! Acun Yarı Yolda Kaldı

TV8'de en çok izlenen yemek yarışmalarından olan MasteChef yeni sezonuna başlamadan kriz haberleri ile gündeme geldi. Jüri krizi yaşayan programda yaprak dökümü başladı. Şef Mehmet Yalçınkaya'dan sonra bir hamlede Somer Sivrioğlu'ndan geldi. Somer Sivrioğlu Acun Ilıcalı'ya nasıl bir hamle yaptı? Somer Sivrioğlu MasterChef'ten ayrılıyor mu? İşte izleyicileri şoke eden o iddialar.

İzleyenleri ekrana kilitleyen ve reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye, yeni sezonu için çalışmalara başladı. Yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkan MasterChef'te kriz patlak verdi. Yeni sezonda olmayacağı konuşulan Mehmet Yalçınkaya'dan sonra bir hamlede Somer Sivrioğlu'ndan geldi. Ayrılık haberi karşısında şoke olan izleyiciler ise tepki vermeye başladı. İşte MasterChef yarışmasında ortaya çıkan kriz.

acunilicali.jpg

MASTERCHEF'TE AYRILIK RÜZGARLARI ESMEYE BAŞLADI

MasterChef Türkiye'de neler oluyor? Jüriler neden tek tek ayrılıyor? MasterChef'in yeni sezonuna kimler transfer olacak? arama motorlarında ne çok merak edilen soruların başına bunlar geliyor. Şef Mehmet Yalçınkaya'ya ilişkin çıkan ayrılık haberleri hala tazeliğini korurken, Yalçınkaya'nın yerine gelecek ismin Arda Türkmen olacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. Ayrılık haberlerine karşılık son noktayı koyan Yalçınkaya, "Devam" mesajından sonra yeni sezonda da yarışmada olacağının sinyalini verdi. Yalçınkaya'nın ardından bir iddiada Somer Sivrioğlu için ortaya atıldı. İddialara göre Somer Sivrioğlu yeni sezonda yer almayacak.

somer.jpg

ACUN'DA TEK TEK HAMLE

Sivrioğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya çok sert bir hamle geldi. İddialara göre Sivrioğlu'nun artık yarışmada olmak istemediği ve kendi restorantı ilgilenmek istediği ortaya çıktı. Sevenlerini derinden üzen bu açıklamadan sonra sosyal medyada çok sayıda tepki yorumu geldi. Henüz konu ile ilgili net bir bilgi verilmezken, MasterChef yeni sezonu için koltuğa kimlerin geçeceği de merak konusu oldu. Yalçınkaya'nın U dönüşünden sonra gözler Sivrioğlu'ndan gelecek olan açıklamaya döndü. Somer Sivrioğlu MasterChef'e veda edecek mi? Somer Sivrioğlu yerine hangi isim gelecek?

MASTERCHEF HAYRANLARINDAN TEPKİ

MasterChef Somer Sivrioğlu'nun "Restoranımla ilgileneceğim" ayrılık sinyalinden sonra bu ayrılık magazin gündemine bomba gibi düştü. MasterChef'te başlayan ayrılık zinciri izleyicileri de sinirlendirdi. Yapılan yorumlar arasında "Artık MasterChef de izlenmez" yorumları sosyal medyaya oturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN