Survivor'da Herkesi Şoke Eden Çirkin Olay! Acun Dayanamadı! İşte 16 Mayıs 2022 Survivor'da Eleme Potasına Girenler

Survivor'da Herkesi Şoke Eden Çirkin Olay! Acun Dayanamadı! İşte 16 Mayıs 2022 Survivor'da Eleme Potasına Girenler

İzleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmalardan olan Survivor'da mücadele tam gaz devam ediyor. Ünlülüler takımının üst üste başarısı Gönüllüleri çileden çıkardı. Kaybetmeyi göze alamayan Evrim ise öyle bir hareket yaptı ki... İşte Survivor All Star'da yaşananlar.

Türkiye'de yarışma programları arasında en çok izlenen Survivor All Star'da sular durulmuyor. Kıran kırana geçen mücadelede Ünlülüler takımı Gönüllülere büyük fark atarken, Gönüllüler takımında ise gerilimler yaşanmaya başladı. Gönüllüler takımında parkuru kaybeden Evrim öyle bir hareket yaptı ki ada birbirine girdi. İşte detaylar.

anil.jpg

SURVİVOR'DA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

TV8'in en iddialı yarışmalarından olan ve her hafta büyük merakla izlenen Survivor All Star'da eleme heyecanı başladı. Geçen hafta yaşanan sakatlıklardan dolayı eleme yapılmayan yarışmada bu hafta takımlar canla başla yarışmaya başladı. Parkur sırasında kaybeden Evrim ise herkesi şoke eden bir hareket yaptı. İki takımı karşı karşıya getiren halka olayı büyümeye başladı.

anilcan.jpg

KAYBEDEN EVRİM ÇILGINA DÖNDÜ

Meraklılarının karşısına All Star formatıyla çıkan Survivor'da mücadele devam ediyor. Ödül ve dokunulmazlıkların olduğu yarışmada bu hafta elenecek 6 isim belli oldu. Geçen hafta bazı aksaklıklardan dolayı ertelenen eleme haftasında bu hafta potaya giren isimle belli oldu. Parkurlarda fırtınalar esmeye devam ederken, kadınlar yarışmasında kaybeden Evrim ise sinirlerine hakim olamadı. Elinde bulunan halkayı ünlüler takımına fırlatan Evrim'e Sema'dan büyük tepki geldi.

hakan.jpg

HALKAYI FIRLATTI ANIL ZOR KURTULDU

Buse karşısında mücadeleyi kaybeden Evrim elinde bulunan halkayı karşı takıma attı. Ünlülerin benchine düşen halka sonucunda Anıl zor kurtulurken, Adem'e isabet etti. Bunun üzerine Sema ise Evrim'e sert tepki gösterdi. Olay büyümeye başlayınca Evrim özür diledi. Fakat Evrim'in özür dilemesi de işe yaramadı. Sema ve Evrim arasına ciddi bir tartışma patlak verdi. Evrim'e sinirlenen Sema "Düş artık" yakamızdan diyerek Evrim'e ağzına geleni saydı. Adem ile aralarında bir şeyler ima eden Evrim'e Sema'ya "Sen ne demek istiyorsun. Neyimiz var bizim Adem'le'' dedi. . Evrim'in Sema'ya yanıtı ise ''Sen nereye çekiyorsun konuyu ya" oldu. Oyunu kaybeden Nisa ise atış duvarına kafa attı.

evo.jpg

ELEME POTASINA İSİMLER GÖNDERİLDİ

Üst üste dokunulmazlık kazanan ünlüler elemeden kurtulurken, potaya gönüllülerden Evrim, Nisa, Berkan, Seda ve Ogeday gitti. Yayınlanan yeni bölümde gönüllüler takımında dokunulmazlık Avatar Atakan'da oldu. Altıncı eleme adayı ise Hikmet oldu. Böylece gönüllüler takımında Atakan ve Nagihan dışındaki tüm yarışmacılar potaya gitmiş oldu.

ACUN ÖDÜLÜ AÇILADI

Acun ise adada yaşanan gerilme ilişkin herkesi sevindirecek bir ödülle geldi. Pazartesi ödülünü açıklayan Acun "Dayanamıyorum" diyerek ödülü söyledi. Kazanan takımın Grease film ödülüne gideceğini belirten Acun, gecede özel dans ve kıyafetlerin olacağını söyledi. Müthiş yemekler ve partinin de olacağı geceye özel bir isim de eşlik edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN