MasterChef Burak ile Büşra'dan olay kavga! Stüdyoda ipler koptu

MasterChef Burak ile Büşra'dan olay kavga! Stüdyoda ipler koptu

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında tansiyon yükseldi. Yarışmacılardan Burak Kaya ile Büşra Zambak son bölümde birbirine girdi. Bakın MasterChef Türkiye 106. bölümde neler oluyor?

En çok izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de yine olaylı bir bölüm yaşandı. Her bölümü izlenme rekorları kıran yarışmada son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Burak Kaya, diğer yarışmacı Büşra Zambak ile tartıştı. Kavgayı izleyenler gözlerine inanamadı.

iha.jpg

MASTERCHEF'DE OLAY! YENİ BÖLÜMDE KAVGA ÇIKIYOR

TV8 kanalında yıllardır devam eden MasterChef Türkiye yarışması jüri üyeleri ve ilginç yarışmacılarıyla gündemden düşmüyor. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürilik yaptığı yarışmada, yarışmacılar en iyi yemek performansıyla birbiriyle yarışmaya devam ediyor.

m.jpg

MAYONEZ KAVGASI

Sürekli tansiyonun yükseldiği yarışmada bu defa Burak Kaya ile Büşra Zambak arasında gerilim yaşandı.

burak.jpg

Yayınlanan fragmanda kaptan Büşra, Burak Kaya'nın yaptığı mayonezi beğenmeyince olanlar oluyor.

birak.jpg

ALMAN LEZZETLERİNİ SERGİLEYECEKLER

Yeni bölümde Alman lezzetlerini sergileyen yarışmacılar, el marifetlerini gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN