Masterchef yine aşk yuvası oldu! Öyle isimler arasında aşk çıktı ki şefler ayakta alkışladı "yok artık"

Masterchef yine aşk yuvası oldu! Öyle isimler arasında aşk çıktı ki şefler ayakta alkışladı "yok artık"

Türkiye'nin en çok izlenen yarışması MasterChef'te olaylar eksik olmazken, aşk dedikoduları aldı başını gitti. Her bölümü sosyal medyanın gündemine düşen yarışmada bu kez de Melih ile Dilan aşkı gündeme geldi. Bakın Dilan ne paylaştı?

MasterChef Türkiye'de kısasıya yarış devam ederken, yarışmacılar yemeklerini jüri üyelerine beğendirmek için mücadeleye devam ediyor. Arada sırada gerginliklerin yaşandığı yarışmada duygusal anlarda gündeme geliyor. Son zamanlarda aşk dedikoduları ile gündemden düşmeyen yarışmada Melih ve Dilan aşkı patlak verdi. Bakın neler oldu?

afaf410386585dbb4872a330d.jpg

MASTERCHEF AŞK KAZANINA DÖNDÜ

Geçen günlerde yarışmaya veda eden Dilan, yarışma sonrasında herkesi şaşırtan bir paylaşım yaptı.

melih.jpeg

Melih ile aralarında aşk olduğu söylense de bir açıklama yapmayan ikiliye dair bomba bir paylaşım geldi. Yarışmadan elendikten sonra paylaşım yapan Dilan, Melih aşkını itiraf etti.

dilan-001.jpg

DİLAN'DAN AŞK PAYLAŞIMI

Dilan'ın elendiği gün Melih'in yanına gelip teselli ettiği ve Dilan'ın Melih'in omuzuna yaslanarak ağlaması aşk iddialarını doğruladı.

dilannnn.jpg

Yarışama sonrasında paylaşım yapan Dilan, 'Bela başıma' notuyla Melih ile kendisinin bir fotağrafını paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN