MasterChef'in ilk 6 ismi belli oldu! Yeni bölümde o isim önlüğü kaptı!

MasterChef'in ilk 6 ismi belli oldu! Yeni bölümde o isim önlüğü kaptı!

MasterChef Türkiye 2023 ikinci grubunda, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Ömür Akkor'un jürilik yaptığı bölüm gerçekleşti. Lezzetli tabaklar birbiriyle yarıştı. Kimin kazandığı ana kadro merak konusuydu. İşte o isimler....

MasterChef All Star 2023'ün ikinci grubunda, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Ömür Akkor'un jürilik yaptığı bir bölüm gerçekleşti. Bu grupta, 2020 sezonundan yarışmacılar yer aldı. 20 Haziran'daki bölümde, yarışmacılar öncelikle yüksük çorbası hazırladılar ve ardından yaratıcı ve lezzetli tabaklar için çalıştılar.

Kimin kazandığı ve ana kadroya giren 6 isim merak konusuydu. Ancak özete dahil olan kısım bu bilgileri içermemektedir. Eğer ilgileniyorsanız, MasterChef'in ilgili bölümünü izleyerek sonuçları ve ana kadroya giren isimleri öğrenebilirsiniz. MasterChef All Star Türkiye ise hızlı bir şekilde devam etmektedir. İşte detaylar...

MasterChef All Star

MASTERCHEF ALL STAR 2023 İKİNCİ GRUP YARIŞMASINDA

MasterChef All Star 2023'ün ikinci grubu, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Ömür Akkor'un jüriliğini yaptığı bir bölümle ana kadroya girmek için mücadele etti. Bu grup, 2020 sezonundaki yarışmacıları içeriyordu. 20 Haziran'daki bölümde, yarışmacılar önce yüksük çorbası hazırladılar ve ardından yaratıcı ve lezzetli tabaklar için çalıştılar. İşte ayrıntılar...

MasterChef All Star

Yarışmanın kazananı ve ana kadroya giren 6 isim belirlendi, ancak özetlenen kısım bu bilgileri içermiyor. MasterChef All Star Türkiye heyecanla devam etmektedir.

İlk grubun jürileri Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya Yılmaz Öztürk eşlik etmişti. İkinci grupta ise Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya Ömür Akkor jürilik yapmıştır.

Yarışmacılar ilk turda yüksük çorbasını hazırladıktan sonra acı biber ve tuzla tatlı yapmaya çalıştılar. 20 Haziran'da ana kadroya giren isimler ve kazanan belirlendi. Ancak özet bu bilgileri içermemektedir. Ana kadroya giren 6. kişi ise Sefa Okyay Kılıç oldu.

MasterChef All Star'da ana kadroya giren diğer yarışmacılar Güzide Mertcan, Suna Aydın, Eda Karabulut Nayır, Batuhan Bayır ve Sefa Okyay Kılıç'tır.

İkinci grupta yer alan yarışmacılar ise Sefa Okyay Kılıç, Eray Aksungur, Arem Yüce, Tanya Kilitkayalı, Berker Başmanav, Ayyüce Kamit Sedat Tuncer, Celal Sarıgül, Esra Tokelli, Berk İlter, Ebru Has, Gülşah Suna ve Duygu Acarsoy Atun'dur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN