Masterchef’in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna gözleri yaşarttı! Bu kez kazanlar depremzedeler için karıştırıldı

Masterchef’in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna gözleri yaşarttı! Bu kez kazanlar depremzedeler için karıştırıldı

Türkiye'de meydana gelen büyük felaketin ardından tüm Türkiye el ele verdi. 10 ilin etkilendiği depremin ardından birçok ünlü isim de bölgeye akın etti. Yardımlarıyla adından öz ettiren ünlü isimler arasında Masterchef'in sevilen jüri üyesi İtalyan şef Danilo Zanna'da yer aldı. Zanna'nın o hareketi herkesten alkış topladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 2 depremin ardından şehirlerde enkaz yığınına döndü. Bölgede çalışmalar devam ederken ünlü isimlerin yardımları da çok konuşuluyor. Yardım kuruluşlarının yanı sıra pek çok ünlü isim de yardım kampanyaları ile afetzedelerin yardımına koşuyor. Depremi Duyar duymaz bölgeye koşan isimler arasında yer alan Danilo Zanna herkesin takdirini topladı.

DEPREMZEDELERE YEMEK YAPIYOR


Tüm Türkiye'nin seferber olduğu afet bölgelerine ünlü isimler de akın ediyor. Depremin ardından enkazda dönen şehirlerde arama kurtarma çalışmaları devam ederken bölgeye tırlarla ihtiyaç duyulan malzemeler gönderiliyor. Özellikle enkazda eşyaları kalan vatandaşlar giyecek ve yiyecek yardımına ihtiyaç duyarken Masterchef'in sevilen isimlerinden ünlü şef Danilo Zanna bölgeye koşan ilk isimlerden biri oldu.

danilo-yardim.jpg

Yıllardır yarışmada sevecen ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Danilo Şef yardımseverliğiyle de herkesin gönlünü fethetti. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından yaraları sarmak için bölgeye koşan Zanna, bu kez kazanları depremzedeleri için karıştırdı. Mutfağını Malatya'ya taşıyan Danilo Zanna, depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

danilo-zanna-yemek.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN