MasterChef'te 'özür' krizi! Mehmet Yalçınkaya öfkeden deliye döndü: Özür dileyeceksin!

MasterChef'te 'özür' krizi! Mehmet Yalçınkaya öfkeden deliye döndü: Özür dileyeceksin!

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef'in bu akşam yayınlanan bölümünde programa 'özür' krizi damga vurdu. Yarışmada yaşanan tartışma herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Mehmet Yalçınkaya'nın sert çıkışı ekran başındakileri dahi şaşırttı.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması 'MasterChef Türkiye''nin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde 'özür krizi' yaşandı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye'nin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde yaşananlar herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Reyting rekortmeni yemek yarışması MasterChef Türkiye, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın yeni bölümünde yaşanan 'özür krizi' yarışmaya damga vurdu.

Masterchef'te duygusal anlar! Yarışmadan elenen o isim gözyaşlarına boğuldu

Yarışmanın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde yarışmacı Burak Kaya, takım arkadaşı Büşra'nın kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. Kaya'nın bu iddiası sonrasında araya giren şef Mehmet Yalçınkaya ise Büşra'nın Kaya'dan özür dilemesi gerektiğini söyleyerek Büşra'ya tepki gösterdi.

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın üstlendiği MasterChef Türkiye, bu akşam 113. bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümüne Burak Kaya ve Büşra arasındaki hakaret tartışması damga vurdu.

HAKARET İDDASI

Burak Kaya, aynı takımda mücadele ettiği Büşra'nın çekim için gittikleri Tokat'ta uçaktan inince kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. Büşra ise hakkındaki iddiayı kesin bir dille yalanladı. Oyun öncesi ikili arasında yaşanan tartışma, İstanbul'daki stüdyoda da devam etti.

maso.jpg

YALÇINKAYA: ÖZÜR DİLEYECEKSİN

İkili arasındaki tartışmaya müdahale eden jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, "Sen Burak'a onu kıracak dediysen özür diler misin?" dedi.

Yaşanan durumda Burak Kaya'nın da kendisine aynı tavırla yaklaştığını söyleyen Büşra "Bunu ilk karşı taraf söylediği için ben söylemem" diyerek özür dilemeyi reddetti. Büşra'nın tavrına sinirlenen Yalçınkaya ise "Söyleyeceksin ve özür dileyeceksin" şeklinde konuşarak Büşra'ya tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN