Masterchef'te sezonun en büyük şoku! Yarışmanın en büyük favorisi Masterchef'e veda etti

Masterchef'te sezonun en büyük şoku! Yarışmanın en büyük favorisi Masterchef'e veda etti

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef'in dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu. MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmanın yeni bölümünde yaşanan eleme yarışması geceye damga vurdu.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması 'MasterChef Türkiye''nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

ELEME YARIŞMASI GECEYE DAMGA VURDU

Reyting rekortmeni yemek yarışması MasterChef Türkiye, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın yeni bölümünde yaşanan eleme yarışması geceye damga vurdu.

Yarışmada gecenin en başarılı tabağını yapan isim Metin oldu. Somer Şef, Metin'i 'Kaşık atılacak tabak, hepsi üst düzey." açıklamasıyla takdir etti.

Metin'den sonra oyunun ikincisi Burak Kaya oldu. Akşamı üçüncü olarak tamamlayan ve Masterchef hayallerine devam eden isim Yağız oldu. Son 3'e kalan Serpilay, Büşra ve Tayfun elenmemek için Somer Şef'in tabağını yaptı.

Favori gösterilen isimlerden biriydi! MasterChef'e gözyaşlarıyla veda etti - Resim : 1

"SEVİNEMİYORUM, İKİSİ DE SEVDİĞİM ARKADAŞLARIM"

Somef Şef'in tabağını yapmak için yarışmacılara 50 dakika süre verildi. Yarışmacılar tabağı yaparken oldukça zorlandığı görüldü. Oyunun birincisi Büşra oldu. Somer Şef, "Büşra bir hatalar oyununda en az hata sende var" diyerek Büşra'yı tebrik etti. Büşra ise ünlü şefe "Sevinemiyorum, ikisi de sevdiğim arkadaşlarım" şeklinde yanıt verdi.

Masterchef'e veda eden isim ise sürpriz bir şekilde Tayfun oldu. Tayfun elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

Favori gösterilen isimlerden biriydi! MasterChef'e gözyaşlarıyla veda etti - Resim : 3

YAPMIŞ OLDUĞUN HATA AFFEDİLEMEZ HATAYDI

Midyeyi tabağa koyamayan ve büyük hata yapan Tayfun hayallerine veda etti. Mehmet Şef, "Bu akşam yaşamış oldukların senin meslekte başarısız olduğun anlamına gelmez. Zaman zaman bu tür aksilikler yaşanabiliyor. Yapmış olduğun hata affedilemez hataydı. Çok yetenekli arkadaşsın" ifadelerini kullanarak yarışmacıya bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

MasterChef'te 'özür' krizi! Mehmet Yalçınkaya öfkeden deliye döndü: Özür dileyeceksin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN