MasterChef'te sürpriz ayrılık: O isim yarışmadan ayrıldı! Yeni jüri üyesi herkesi şaşırttı

MasterChef'te sürpriz ayrılık: O isim yarışmadan ayrıldı! Yeni jüri üyesi herkesi şaşırttı

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan yemek yarışması Masterchef Türkiye, 14 Haziran'da ekranlara gelecek. Reyting rekortmeni yarışmada sürpriz ayrılık yaşandı. O isim artık yarışmada yer almayacak.

1 Eylül 2018'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden "Masterchef Türkiye" adlı yemek yarışması 14 Haziran Çarşamba akşamı 'MasterChef Türkiye All Star' ismiyle izleyiciyle buluşacak. Yarışmanın ilk fragmanı yayınlanırken jüri ekibinde yaşanan değişiklik dikkatleri çekti. O isim yarışmanın yeni sezonunda yer almayacak. Yarışmaya dahil olan yeni jüri üyesi ise herkesi şaşırttı.

Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, Acun Medya tarafından 1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Masterchef Türkiye'de sürpriz ayrılık yaşandı.

Yarışmanın fragmanında Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna yer alırken Somer Sivrioğlu yer almadı. Ünlü şefin yarışmanın fragmanında yer almaması 'yarışmadan ayrıldı' yorumlarına neden olurken Sivrioğlu'nun yarışmanın yeni sezonunda yer almama kararı aldığı ortaya çıktı.

Yayınlanan tanıtımla birlikte MasterChef All Star'da şef Somer Sivrioğlu yerine gelecek yeni jüri üyesi belli oldu. Yarışmanın yeni jüri üyesi, fragmanda yer alan Yılmaz Öztürk oldu. Öztürk, daha önce de MasterChef'te konuk jüri üyesi olarak yer almıştı.

Fragmanda ayrıca Uğur, Sergen, Hasan, Fatma Nur, Eray, Mustafa, Güzide, Eren, Dilara, Kıvanç, Cemre, Alican, Safa, Kerem, Suna, Araz, Rıfat, Tahsin, Ebru, Yağız, Batuhan Öner, Berkem, Batuhan Bayındır, Gülşah, Pelin, Eda, Bahri ve Duygu gibi isimler yer aldı.

kapak-001.jpgYılmaz Öztürk

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN