Mayıs Ayında Venüs Burçların Hayatını Tepe Taklak Edecek! Kimi Burçlar Şansızlıkla Boğuşacak Kimisi Ayrılıklarla Mahvolacak

Mayıs Ayında Venüs Burçların Hayatını Tepe Taklak Edecek! Kimi Burçlar Şansızlıkla Boğuşacak Kimisi Ayrılıklarla Mahvolacak

Mayıs ayının 3. haftasına girmeye günler kala astroloji meraklıları haftalık burç yorumlarını araştırmaya başladı. Gezegenlerde yaşanan geçişlerin burçlar üzerindeki etkisi de yoğunlaşıyor. Bazı burçlar geçiş sırasında zor dönemlere giriş yapacakken, bazı burçlar ise rahatlama sürecine girecek. İşte Mayıs ayının 2. haftasından şansızlıkların peşini bırakmayacağı burçlar.

Mayın ayında Mayıs ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak? Hangi burç hayata küsecek? Hangisi ayrılıklarla boğuşacak? soruları astroloji meraklılarının en çok aradığı cevaplar arasında. İşte Mayıs ayının 2. haftasında zor günlerden geçecek olan o burçlar.

gezegebe.jpg

İKİZLER BURCU: KÖTÜ GÜNLER GERİ DÖNÜYOR

Hızlı duygu geçişleri yaşayan burçlar arasında olan İkizler burcu, Mayıs ayında biraz yalnız kalabilirler. Kötü bir sürece giriş yapacak olan İkizler ilişkilerinde ciddi sorunlarla karşılaşacaklar. İleriye dönük planlar yapan ikizler burcu tam tersi bir durumla karşılaşacaklar. Kısa süreli bir şansızlık yaşayan ikizler Mayıs ayının sonunda bu durumu düzeltecekler. Arkadaş ortamında bazılarına sinirlenecek olan ikizler en yakın arkadaşını da bu süreçte hayatından çıkaracak. İlişkisi biten ikizlerde ise yalnızlık korkusu başlayacak. Fakat bu korkulu süreç Mayıs 20 tarihlerinde normalleşmeye başlayacak. Bundan dolayı mayıs ayının 2. haftasını iyi değerlendirirse İkizler burcu bu durumu ufak sıyrıklarla atlatabilir. Akıllıca atılan her adımın geri dönüşü de yıkıcı olmayacak.

agala.jpg

YENGEÇ BURCU: İLİŞKİLER BİTİYOR YALNIZLIK GELİYOR

Su grubunun en hassas ve zeki burçları arasında olan yengeç burçları Mayıs ayında sonları yaşayacaklar. Yengeçlerin Uzun zamandır sıkıntılar yaşanan ilişkiler artık son bulacak ve uzun bir yalnızlığın içerisine girecekler. Evli olanlar ise boşanma eşiğine gelebilir. Bundan dolayı gezegen geçişlerinin etkisine dikkat edilmeli. Hassas bir haftadan geçecek olan yengeç burçları sakin davranırlarsa bazı süreçleri kısa bir sürede atlatabilirler. Özellikle Mayıs 17 tarihine çok dikkat edilmeli. Eski sevgilisini özleyenler ise bir atakta bulunabilir. Bunu yapmaları iyi gelebilir yengeç burçlarına. Unutmayın eskiden ortak bir paydada buluştuğunuz kişi düşmanınız olamaz.

YAY BURCU: PARASAL SORUNLAR KAPIDA

Özgürlüklerine düşkün olan yay burçları mayıs ayında parasal konularla karşılaşacaklar. Harcamalarını dikkat etmeyen yayların sonu ise pek iç açıcı değil. Bundan dolayı gezmelerine biraz ara vermeli ve tamamen işlerine odaklanmalılar. Mayıs ayının sonlarında ciddi para sorunlarına denk gelecek olan yaylar bu dönemde borç paraya yönelebilirler. Minik ev ekonomisi tarzıyla aslına bu sorunlarından da kurtulabilirler. Bundan dolayı harcamalara biraz daha dikkat edilmeli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN