Meğer Aleyna Tilki'de Adnan Oktar'ın hedefindeymiş! Kedicik olmasına ramak kala kurtarılmış...

Meğer Aleyna Tilki'de Adnan Oktar'ın hedefindeymiş! Kedicik olmasına ramak kala kurtarılmış...

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan “Kedicik” isimli belgeselin ardından Berfu Yenenler kendisinin de örgüte dahil edilmeye çalışıldığını açıklamıştı. Adnan Oktar ve suç örgütünün Aleyna Tilki'nin de peşine düştüğü ortaya çıktı.

Adnan Oktar'ın kurucusu ve lideri olduğu suç örgütünün genç kızları nasıl tuzağa düşürdüğünü anlatan Kedicik isimli tüm Türkiye'de çok konuşuldu.

Başarılı şarkıları ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki’nin de örgüte dahil edilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre Annesi Havva Öztel’in sahibi olduğu öğrenci yurdunun tanıtımı için annesine destek olan Tilki, Marmara Üniversitesi’nin önünde reklam

aleynaaaaafasf.jpg

O dönem henüz 13 yaşında olan Tilki ile irtibat kuran kişi "Çok yeteneklisin, albüm yapmalısın" dedi ve ona bir e-mail adresi verdi. Annesinin dikkatli davranmasının ardından Aleyna Tilki Adnan Oktar suç örgütü ile irtibat kurmaktan son anda kurtuldu.

kedicik.jpg

Öztel'in yakın çevresine "Ben bu konularda çok hassasım. Birçok genç kız bu şekilde kandırılmaya çalışıldı. Böyle durumlarda bilinçli ve farkındalıkla yaklaşmak gerek" dediği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN