Mehmet Ali Erbil bu kez de Kadıköy'de çıplak ayak gezdi! Görenler gözlerine inanamadı: "İçler acısı halde..."

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaştığı videolar nedeniyle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Kadıköy meydanında çıplak ayakla görüntülendi. Ünlü şovmenin Kadıköy'de çıplak ayakla yorumlanması "Hali içler acısı" gibi yorumları da beraberinde getirdi.

Son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı videolarla adında söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu kez çıplak ayakla Kadıköy'de görüntülendi. Ünlü şovmenin çıplak ayakla Kadıköy'deki hallerini gören sosyal medya kullanıcıları hayretler içinde kaldı.

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaştığı videolar nedeniyle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Kadıköy meydanında çıplak ayakla görüntülendi. Ünlü şovmenin çıplak ayakla dolaştığı anlar objektiflere yansırken görenler gözlerine inanamadı.

YALIN AYAK KADIKÖY'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz günlerde TikTok'ta ünlü futbolcu Ronaldo ile konuştuğunu sanan Erbil, bu kez herkesi şaşkına çeviren bir başka görüntüyle gündeme geldi. Magazin Burada'nın haberine göre; ünlü komedyen, TikTok videosu çekmek için yalın ayak, perişan haliyle Kadıköy'de görüntülendiği iddia edildi.

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları o kişinin benzeri olduğu yönünde görüş bildirdi.Mehmet Ali Erbil'i Kadıköy meydanında yalın ayak görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

"HALİ İÇLER ACISI"

TikTok çekmek için kendini yalın ayak sokağa atan Mehmet Ali Erbil'i pijamalarıyla görenler, "Mehmet Ali Erbil, TikTok için daha neler yapacak?", "Hali içler acısı" yorumları yaptı. Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları söz konusu kişinin Erbil'in benzeri olduğunu belirtti.

Ünlü şovmenin Kadıköy'de objektiflere yansıdığı anlar sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni alırken görüntüler herkesi şaşırttı.

İşte ünlü şovmenin Kadıköy meydanında çıplak ayakla dolaştığı o anlar...

TikTok videosu çekmek isteyen Mehmet Ali Erbil, yalınayak halde görüntülendi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN