Mehmet Ali Erbil'den skandal açıklama! Sosyal medya ayağa kalktı: '20 yaşında bir kızla...'

Mehmet Ali Erbil'den skandal açıklama! Sosyal medya ayağa kalktı: '20 yaşında bir kızla...'

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'i taciz ettiği iddiasıyla yargılanan ve geçtiğimiz aylarda 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, tepki toplayan açıklamalara imza attı. Ünlü komedyenin açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Yaklaşık dört yıl önce 'Kaçış Sendromu' hastalığına yakalanan son dönemde ise sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'e attığı mesajlar nedeniyle hakkında 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmış ve bu durum hayranlarını üzüntüye boğmuştu. Ünlü komedyen son olarak ise şarkıcı Aleyna Tilki hakkında "Serenay'ı artık öpemem onu öptüler ama bir klipte öpüşme teklifi gelirse bana kim derseniz Aleyna Tilki derim" açıklamasında bulunarak herkesi şoke etmişti.

Mehmet Ali Erbil'den çok konuşulacak sözler: 20 yaşında bir kızla cinsel olarak birlikte olabilirim

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan 'Haber Bahane' programına konuk olarak Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan ünlü şovmen, 20 yaşındaki kızlarla birliktelik yaşayabileceğini açıklayarak tepki topladı.

"20 YAŞINDA BİR KIZLA..."

"Söylediğim her şeyi kaydırarak yanlış yerlere çekiyorlar. Abartıyorlar ve bunları kötülükle besliyorlar" şeklinde konuşan ünlü komedyen "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor." dedi.

Ünlü komedyenin bu açıklamaları sosyal medyada tepki topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN