Mehmet Şef esnaf lokantasından kovuldu! "Çok yağlı değil mi ya" dedi ortalık karıştı: O anlar saniye saniye kamerada

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması 'Masterchef' ile ünlenen Mehmet Yalçınkaya, gittiği esnaf lokantasından kovuldu. Ünlü şefin lokantadan kovulması herkesi şaşırttı. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı...

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef'in ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya, gittiği esnaf lokantasından kovuldu. O anlar saniye saniye görüntülenirken gerçek ise sonradan ortaya çıktı.

ESNAF LOKANTASINDAN KOVULDU

1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve reyting rekorlarını alt üst eden yemek yarışması Masterchef Türkiye'de Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna ile jüri üyeliği yapan ve babacan tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, gittiği esnaf lokantasından kovuldu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de 'Esnaf' adlı yemek belgeselinde rol alan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, gizli kameralı çekimde izleyicilere esnaf lokantalarında istenmeyen müşteri profillerini tanıttı.

"NE BİÇİM YERE GELDİK"

Ünlü şef, arkadaşıyla gittiği esnaf lokantasında istediği yemeğin servis edilmediğini görünce, "Parasıyla değil mi? Parasını verip yemek yiyemiyoruz... Ne biçim yere geldik" diyerek lokantanın sahibine sitem etti.

"PARANIZLA BİR ŞEYLER YEMEK İSTİYORSANIZ..."

Lokantanın sahibi ise rahatsız edici tavırlar sergileyen ünlü şefi lokantadan kovdu. Lokantanın sahibinin ünlü şefi, lokantadan kovduğu ve başka bir lokantaya gönderdiği görüldü.

Mekanın sahibi, rahatsız edici tavırlar sergileyen Mehmet Yalçınkaya'yi "Paranızla bir şeyler yemek istiyorsanız ilerde lüks lokantalar var" diyerek mekandan çıkarttı.

YUYIUYIY

GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

O görüntüler saniye saniye görüntülenip herkesi hayretler içinde bırakırken gerçek ise sonradan ortaya çıktı.

Exxen'de "Esnaf" isimli belgeselle izleyici karşısına geçen Mehmet Yalçınkaya'nın sosyal deney yapmak için yaşananları gizli kameraya aldırdığı ve bu deneydeki amacının da esnafın, paraya ve şöhrete tamah etmediğini göstermek olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN