Melek Mosso'yu hiç böyle görmedeniz! Çocukluk fotoğrafıyla ağızları açık bıraktı: Evrime kafa atmış, estetiğin gücü adına!

Melek Mosso'yu hiç böyle görmedeniz! Çocukluk fotoğrafıyla ağızları açık bıraktı: Evrime kafa atmış, estetiğin gücü adına!

Ünlü isimlerin değişimleri her zaman merak konusu olmuştur. Ancak bu değişimi görünce şok olacaksınız. Şarkıcı Melek Mosso sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Paylaşımı gören hayranları küçük dilini yuttu. Melek Mosso adeta evrim geçirmiş! Paylaşımına eklediği not ise herkesi cesaretlendirdi. Bakın Melek Mosso'nun değişimi nasılmış?

Estetik operasyonları ile bambaşka birine dönüşen ünlü isimlerin eski halleri gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Şarkılarıyla adından sıkça bahsettiren Melek Mosso, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaşarak ağızları açık bıraktı. Fotoğrafı gören hayranları gözlerine inanamadı. Evrime kafa atmış! İşte Melek Mosso'nun çocukluk hali...

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Geçtiğimiz ay Isparta konseri son anda iptal edilen Melek Mosso magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şarkılarıyla herkesin gönlünü fetheden ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şok etti.

k545454-62.jpg

ÇOCUKLUK ANILARINI ANLATTI

Instagram hesabından çocukluk pozunu paylaşan Melek Mosso herkesi güldürdü. Çocukken zorbalığa çok maruz kaldığını dile getiren Mosso, yaşadıklarını anlattı.

b67.jpg

Çocukluk fotoğrafını paylaşmasının sonrasında gelen estetik operasyon eleştirilerine cevap veren Mosso, gönderisinde ‘düzeltme’ notunu ekleyerek olumsuz yorumlara cevap vermeyi ihmal etmedi.

DEĞİŞİMİYLE ŞOK ETTİ

Çocukluk dönemine ait üniformalı bir karesini paylaşan Melek Mosso gönderisine şu notu düştü:

“Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin! Şaka bir yana artık bizler ana baba oluyoruz. Çocuk zorbalığı diye bir şey var ve çok gerçek. Ben buna yıllarca maruz kaldım. Çocuklarınıza farklılıkları sevmeyi, arkadaşlarına kötü davranmamayı ve sevmeyi öğretin. Öptüm”

TAKİPÇİLERİNE CEVAP VERDİ

Sosyal medya kullanıcılarının estetik yorumları yapması üzerine Mosso gönderisine “Düzeltme not: Estetik ameliyat yok, bazıları para var çare var hödö hödö yazmış. Büyüdükçe düzeldi. O yüzden diyorum umudunuzu kaybetmeyin diye” şeklinde bir not daha ekledi.

k55454-28.jpg

MELEK MOSSO KİMDİR?

Ünlü şarkıcı Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi. Müziğe yedi yaşında ilk bestesini yaparak başladı. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri aldı. Daha sonra Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitimine devam etti. Lise döneminde yan flüt çalmaya başladı. Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan şarkıcının asıl soyismi ‘Davarcı’dır. Melek Mosso ismi ise İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesinden geliyor.

Eğitimini tamamladıktan sonra geldiği İstanbul'da Kadıköy - Beşiktaş vapur hattında müzik yaparak tanınırlığını arttırdı. Ayrıca piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri verdi. Müzisyen arkadaşları ile kurduğu Zbam The Band isimli grubu ile swing ve caz konseptli müzik yaparak çeşitli sahnelerde performans gösterdi.

k545454-63.jpg

Bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını yakaladı. ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katıldı. 2018 yılında Youtube kanalında Yıldız Tilbe’ye ait ‘Vursalar Ölemem’ şarkısını coverladı ve bu parça yaklaşık 15 milyon kez dinlendi.

MELEK MOSSO ŞARKILARI

  • 'Kedi' (2018)
  • 'Gölgen Yeter' (2018)
  • 'Keklik Gibi' (2019)
  • 'Vursalar Ölemem' (2019)
  • 'Sarıla Sarıla' (2019)
  • 'Gönül Gözü' (2020)
  • 'Unutan Kazanır' (2020)
  • 'Cumartesi Türküsü' (2020)
  • 'Yalan' (ft. Aras) (2020)
  • 'Kurtuldun Dediler' (2020)
  • 'Kızgınım' (2021)
  • 'Ağlarsam' (2021)
  • 'Sonrası Kalır' (2021)
  • 'Gel Desem de Gelme' (Aras ile) (2021)
  • 'Zülüf' (Haluk Levent ile) (2021)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN