Meme kanseriyle savaşan Canan Ergüder'den yeni paylaşım

Meme kanseriyle savaşan Canan Ergüder'den yeni paylaşım

Meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Canan Ergüder, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda her şeyin yolunda olduğunu ve üçüncü kemoterapisinin bittiğini ancak daha devam edeceğini söyledi.

Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncu Canan Ergüder, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tedavisinin gidişatına ve kendi durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başrolünü oynadığı Menajerimi Ara dizisinden kanser olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığını açıklayan Ergüder, sevenleri tarafından merak diliyordu. Ergüder, bugün paylaştığı gönderide iyi olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

erguder.jpg

Ergüder paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Soranınız çok. Küçük bir update vereyim dedim. 3. Kemo biter. Daha var ama ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Herşey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum. Herkese sevgiler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN