Menajeri açıkladı: Gülşen sahnelere dönecek mi?

Menajeri açıkladı: Gülşen sahnelere dönecek mi?

Nisan ayında bir konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı hapse girmesinin ardından tahliye olan şarkıcı Gülşen'in sahnelere geri döneceği iddia edildi. Menajeri Haluk Şentürk, iddiaları yalanlayarak "Henüz bir konser anlaşmamız yok, çok fazla haber çıkıyor ama anlaşma yaptığımız bir yer yok" dedi.

Şarkıcı Gülşen, nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı ağustos ayında hapse girdikten sonra tahliye olmuştu. Daha sonra sonra yurt dışı yasağı da kaldırılan Gülşen, İspanya'da yaşayan oğlunun yanına gitti.

Bir süredir sahnelerden uzak olan şarkıcının eski konser maratonuna geri döneceği iddia edildi.

"KONSER ANLAŞMAMIZ YOK"

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; davası devam eden sanatçının yakında sahnelere döneceği, yılbaşında da Mısır'ın başkenti Kahire'de konser vereceği konuşulmaya başlandı. İddiaların ardından açıklama yapan Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk, iddiaları yalanlayarak "Henüz bir konser anlaşmamız yok, çok fazla haber çıkıyor ama anlaşma yaptığımız bir yer yok" dedi.

NE OLMUŞTU?

Gülşen aynı gün halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçlamasıyla tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Suçlamayı reddeden Gülşen sözleri nedeniyle özür diledi. Gülşen, 29 Ağustos tarihinde tutukluluğuna yapılan itirazın kabul edilmesiyle konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla tahliye edildi. 12 Eylül'de Gülşen'in konutu terk etmeme şartı da kaldırıldı.

21 Ekim Cuma günü hakim karşısına çıkan Gülşen Çolakoğlu’nun karakola imza atma şartı da kaldırılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN