Merakla bekleniyordu! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranları ekran başına! 'Aile'nin yayın tarihi resmen açıklandı...

Merakla bekleniyordu! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranları ekran başına! 'Aile'nin yayın tarihi resmen açıklandı...

Senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, başrolde ise Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı, reyting rekorlarını alt üst etmesi beklenen 'Aile' dizisinin yayınlanacağı tarih resmen açıklandı.

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı 'Aile' dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanmış ve söz konusu fragman sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti. Fragmanın ardından 'Aile' dizisinin yayın tarihi merak konusu olurken resmi açıklama geldi. Reyting rekorlarını alt üst etmesi beklenen dizinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı açıklandı.

Senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde ise Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı 'Aile' dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanmış ve söz konusu fragman sosyal medyada en çok konuşunlar arasında yer almıştı.

Yayınlanan fragmanın ardından dizinin ne zaman ekranlara geleceği merak konusu olurken fragmandaki 'yakında' ifadesi herkesin dikkatini çekmişti.

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Ay Yapım’ın yeni dizisi Aile dizisi için geri sayım başladı. Show TV'den yayınlanan açıklamada dizinin yayın tarihi resmen açıklandı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı uzun zaman sonra bir araya getirecek dizi 14 Şubat'ta ekranlara gelecek.

Açıklamada "Aile ilk bölümüyle 14 Şubat 20.00'de Show TV'de başlıyor!" ifadelerine yer verildi.

'AİLE' KADROSU

Dizide Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'a Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN