Merve Boluğur evliliğe yeşil ışık yaktı! Olaylı günlerin ardından o kişi için iltifatları bir bir sıraladı! Hayranları ne olduğunu anlayamadı

Merve Boluğur evliliğe yeşil ışık yaktı! Olaylı günlerin ardından o kişi için iltifatları bir bir sıraladı! Hayranları ne olduğunu anlayamadı

Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur hakkında konuştu. Gelen açıklama sonrasında yeniden evlenecekleri düşünüldü. Aralarının eskisi gibi iyi olduğu iddia edildi. Peki Mert Aydın son olarak neler söyledi? Merve Boluğur ile yeniden mi evlenecek?

Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur hakkında konuştu. Gelen açıklama sonrasında yeniden evlenecekleri düşünüldü. Aralarının eskisi gibi iyi olduğu iddia edildi. Eski eşin Merve Boluğur ile yeniden mi evlenecek soruları akıllara geldi.

Mert Aydın ve Merve Boluğur'un birkaç defa objektiflere birlikte takılması dikkat çekti. İkilinin boşanmalarına rağmen görüşmelerine devam etmesi şaşırtıyor. 53 gün evli kalmaları ve 5 dakika içerisinde boşanmaları şaşkınlık yaratmıştı. Şimdi ise yeniden evlenebilecekleri iddia ediliyor.

Mert Aydın ve Merve Boluğur'un tekrardan bir araya gelme ihtimali üzerine duruluyor. Bu konuda Mert Aydın'ın yapmış olduğu açıklama ise ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı. Eski eşi yaptığı açıklamada hızlı düşündüğümüz için pişman değilim. Kısmet böyleymiş, hiçbir sorunumuz yok dedi. Merve ile biz arkadaşız zaten diyerek sözlerine devam etti. Boşandıktan sonra iki kez bir araya geldik. Şimdilik gidişata bakacağız. Olursa olur, olmazsa da yapacak bir şey yok ifadesine de yer verdi. Bu açıklama sonrasında gözler güzel yıldıza çevrildi.

 

e

Merve Boluğur Sessizliğini Koruyor

Son olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda evliliği yürütemediklerini ve bu yüzden boşanacaklarını vurguladığı bir paylaşım yapmıştı. Merve Boluğur'un sessizliğini koruması iyiye mi işaret bilinmemekte. Eğer tekrardan evleneceklerse de Boluğur'un aşkını içinde yaşadığı bir gerçek. Bu da hızlı alınan kararlar yerine daha emin ve güzel kararların alınmasını sağlayabilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN