Merve Boluğur'dan evlilik sinyali! 'I said yes' dedi: Sosyal medyayı birbirine kattı!

Merve Boluğur'dan evlilik sinyali! 'I said yes' dedi: Sosyal medyayı birbirine kattı!

Birçok paylaşımıyla beraber gündeme gelen Merve Boluğur'dan evliliğe ilişkin paylaşımlar gelirken 'I said yes' paylaşımı yok artık dedirtti. Kısa zaman önce evliliği biten Boluğur'dan evlilik sorularına ilişkin açıklama geldi.

Merve Boluğur yeniden mi evleniyor? sorusuna yanıt arayan milyonlarca vatandaş 'I said yes' paylaşımıyla beklenmedik bir hamle yaptı. Sosyal medya bu haberle beraber yerle bir olurken evlenip evlenmediğine dair bilgi verildi.

2015-2017 yılları arasında Murat Dalkılıç ile evli kalan Merve Boluğur, boşanma aşaması sonrasında açıklamalarda bulunmazken birbirleri hakkında yorum yapmayan ikili, geçtiğimiz yıl sosyal medya üzerinden atışmalar yaşandı. Başarılı isim 53 gün evli kaldığı DJ Mert Aydın ile boşanmasıyla sosyal medya paylaşımları çok ses getirdi. Dalkılıç ve Sitare Akbal'la ayrılmasıyla beraber Çağla Boz ile adı anılmaya başladı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Dalkılıç ve Boluğur'un Beşiktaş'ta yer alan evinin sokağından çıkması kafaları karıştırırken şarkıcının o sokakta objektiflere takılması yok artık dedirtti. Bunun üzerine mahalle sakinleri Merve be Murat barıştı mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Merve Boluğur murat dalkılı.

Aktif olarak sosyal medya hesaplarını kullanan Boluğur, instagram hesabından takipçilerine soru cevap yaptı. Yeninde ekranlara dönmeye hazırlanan Boluğur, 'I said yes' paylaşımıyla beraber dikkat çekti. Yapılan paylaşım üzerinde ki elin kimin olduğu ise merakları arttırdı.

Merve Boluğur I said yes paylaşımı

Merve Boluğur'a sosyal medya hesabı üzerinden yeniden mi evleniyor, kumral mı, evleniyor musun? soruları yorumlar üzerinden gündeme geldi. Şarkıcı Dalkılıç, Hande Erçel ile yollarını ayırmasıyla beraber eski aşkı ile aynı dizide rol alan oyuncu Sitare Akbaş'a gönlünü kaptırmasıyla haklarında çıkan aşk iddiaları yerini sessizliğe bıraktı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN