Merve Boluğur haddini aştı! Bakın kime küfür etti?

Merve Boluğur haddini aştı! Bakın kime küfür etti?

Eşi Mert Aydın 50 günlük evliliğini bitiren Merve Boluğur, tekrardan eşiyle bir araya gelmişti. Bir mekanda görüntülenen Boluğur, bu kez kameramanlara saldırıp hakaret etti. Bakın Merve Boluğur, basın mensuplarına neler dedi?

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, 2. kez nikah masasına oturmuştu. Daha önce şarkıcı Murat Dalkılıç'la olaylı bir evlilik yapan Boluğur, 2. evliliğini DJ Mert Aydın'la yapmıştı. Boluğur'un bu evliliği ise sadece 50 gün sürmüştü. Eski eşiyle tekrardan görüntülenen eski oyuncu kameralara saldırdı.

mee.jpg

MERVE BOLUĞUR'DAN BASIN ÇALIŞANLARINA ÇİRKİN SALDIRI

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, boşandığı eşi Mert Aydın ile bir mekan çıkışı görüntülendi.

merve.jpg

Sadece 50 gün süren evliliği ile magazin gündemine bomba gibi düşen Boluğur, bu kez beklenmedik bir harekette bulundu.

vicdan.jpg

"İNSAN DEĞİLSİNİZ!"

Kendisini görüntüleyen muhabirlerle tartışmaya giren Merve Boluğur, basın mensuplarına ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

vicdan1.jpg

Boluğur, "İnsanım ben. İnsanlık hakkım var. Kapatır mısın kamerayı? İnsan değilsiniz siz! İnsan değilsiniz" diyerek hakaretler savurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN