Merve Boluğur'un boşanma detayı şaşırttı! Bakın düğün takıları kime kaldı?

Merve Boluğur'un boşanma detayı şaşırttı! Bakın düğün takıları kime kaldı?

50 gün süren evliliğini noktalayan Merve Boluğur hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Mert Aydın ile boşanan ünlü oyuncunun düğün takısı kararı şaşırttı. Düğünde takılan takılar bakın kime kaldı?

Ekim ayında nikah masasına oturan Kasım ayında boşanan Merve Boluğur, son paylaşımlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Maneviyata yönelen Boluğur hakkında bir detay daha ortaya çıktı.

mervebolugur.jpg

MERVE BOLUĞUR'UN BOŞANMA DETAYI ŞAŞIRTTI

İddialara göre Merve Boluğur'un kendisiyle fazla ilgilenmediği için boşanma kararı alan Mert Aydın'ın pişmanlık duyduğu söylentiler arasında. Eski eşler hakkında başka bir detay daha ortaya çıktı.

mervecik.jpg

TAKILAR MERVE'YE KALDI

Mert Aydın düğünde takılan takıları Merve Boluğur'a bıraktı. Aydın'ın yakın çevresine "Keşke yürütebilseydik. Çok üzgünüm evliliğin bu noktaya gelmesine" dediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN