Merve Boluğur'un deprem yası 1 gün sürdü! Soluğu kuaförde aldı yetmedi şarkı söyledi

Merve Boluğur'un deprem yası 1 gün sürdü! Soluğu kuaförde aldı yetmedi şarkı söyledi

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, gittiği deprem bölgesinden döndü. Döner dönmez sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Boluğur çok sayıda tepki aldı. Soluğu kuaförde alan Boluğur bununla da yetinmedi şarkılı bir paylaşım yaptı. Bakın o sert eleştirilere nasıl bir yanıt verdi?

Paylaşımları ve ilginç açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, depremde de gündemden düşmedi. Deprem bölgesine giden Boluğur, döner dönmez saçlarını kestirip paylaşım yaptı. Görenler öfkesine hakim olamadı.

bolugur.jpg

MERVE, YİNE YAPACAĞINI YAPTI...

Deprem bölgesine gidip "Burada daha fazla insana ihtiyaç yok, gelmeyin" diyen Merve Boluğur'a "Sen niye gittin, o zaman?" tepkileri yağdı.

mero.jpg

Deprem bölgesinden döner dönmez soluğu kuaförde alan Boluğur'a çok sayıda eleştiri yağdı. Boluğur'un verdiği yanıt da bir o kadar ilginçti.

mervebolugur.jpg

CEVABI DA BİR O KADAR İLGİNÇ

Hatay'dan döner dönmez sosyal medya hesabından şarkı söyleyip paylaşan ve saçlarını kestiren Boluğur 'a yine tepki üstüne tepki geldi. Sessiz kalamayan Merve Boluğur "Ay herkes psikolog olmuş, kendi hayatınıza bakın" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN