Mesajları ifşa olmuştu! Selin Ciğerci'den eski eşi Gökhan Çıra'ya olay gönderme: Yine...

Mesajları ifşa olmuştu! Selin Ciğerci'den eski eşi Gökhan Çıra'ya olay gönderme: Yine...

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda eski eşi Selin Ciğerci'yi aldattığın vurgulayan Gökhan Çıra'nın Nil Buse Yılmaz adındaki bir kadına attığı mesajlar ifşa oldu. Şu sıralar Sedef Bekiroğlu ile ilişki yaşayan Gökhan Çıra, konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmazken mesajları okuyanlar şaşkınlık içerisinde kaldı.

Selin Ciğerci ile 2019 yılında evlenen ve geçtiğimiz yıl Eylül ayında sürpriz şekilde boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra, eski eşiyle tekrar ilişki yaşamaya başlayarak 6 Mayıs'ta ikinci kez nikah masasına oturmuştu.

Selin Ciğerci ile olan ikinci evliliğini de geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla noktalayan Gökhan Çıra, Ciğerci'yi aldattığını açıklamıştı. Eski futbolcu, kısa bir süre sonra da Sedef Bekiroğlu ile aşkını ilan ederek dikkatleri üzerine çekmişti.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Gökhan Çıra, ailesinin Selin Ciğerci ile olan evliliğine karşı çıktığını açıklamış ve bu yüzden intiharı düşündüğünü belirtmişti.

gokhoo.jpg

"İNTİHARI DÜŞÜNDÜM"

Çıra şunları söylemişti:

"Ben anne ve babama resti çektim. Selin'in de annesi istememişti. Annem Selin'le evleneceğimi duyduğunda hakkını helal etmedi. Babam bana 'gelme' dediğin o zaman kendimi öldürüyorum dedim. Ailemle Selin arasında kaldığımda intiharı düşündüm. Teyzemler Selin'i takip ettikleri için seviyorlarmış. Onlar anneme anlatınca tanıştı ve sevdi."

'ALDATMA' MESAJLARINI İFŞA ETTİ

Sosyal medyada Nil Buse Yılmaz adındaki bir kadın şu sıralar Sedef Bekiroğlu ile ilişki yaşayan Gökhan Çıra'nın kendisine attığı 'aldatma' mesajlarını yayınlayarak eski futbolcuyu ifşa etti.

1-006.jpg2-005.jpg

Yeni sevgilisi Sedef Bekiroğlu'nu aldatan Gökhan Çıra'dan konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama gelmezken mesajları okuyanlar şaşkınlık içerisinde kaldı.

"RAHATLIKTA GÖKHAN ÇIRA GİBİ OLUN"

Nil Buse Yılmaz'ı evine davet eden Çıra, Yılmaz'dan "Senin sevgilin yok mu?" cevabını alınca "Var Buse dövseydin" diye konuştu. Nil Buse Yılmaz ise bu yazışmaları yayınlayarak "Rahatlıkta Gökhan Çıra gibi olun" dedi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Çıra'nın sevgilisi olmasına Nil Buse Yılmaz'ı evine davet etmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

SELİN CİĞERCİ'DEN OLAY GÖNDERME

Ciğerci'yi ikinci evlilikleri sırasında aldattığını daha önce açıklayan Gökhan Çıra gündemdeyken bir kullanıcı sosyal medyada "Selin ve Gökhan barışır" yorumu yaptı.

"BÜTÜN GEZEGENLER YER DEĞİŞTİRSE..."

Bu yorumu gören Selin Ciğerci, Çıra ile barışmayacağını açıkladı. Ciğerci şunları söyledi:

"Bütün gezegenler yer değiştirse, Venüs Uranüs ile üst üste binse yine barışmam"

selo.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN